'Proljetno breskvanje'

Punk-rock-pop-trash svirka VIS Breskvica u Routeu 66

Foto: Ivana Marinić Kragić
Punk-rock-pop-trash svirka VIS Breskvica u Routeu 66
10.04.2015.
u 09:11
Na programu su obrade domaćih i stranih autora kao što su Roxette, A-ha, ABBA, Ricky Martin, Johnny Cash, Damir Urban, Zabranjeno pušenje, Denis & Denis, EKV i mnogi drugi
Pogledaj originalni članak

Za sve ljubitelje dobre punk-rock-pop-trash zabave ovu subotu će se pobrinuti VIS Breskvice koje nastupaju u klubu Route 66. Na programu su obrade domaćih i stranih autora kao što su Roxette, A-ha, ABBA, Ricky Martin, Johnny Cash, Damir Urban, Zabranjeno pušenje, Denis & Denis, EKV i mnogi drugi.

Sve popularniji zagrebački band uz neobične obrade publiku je osvojio i naizgled nespojivim odjevnim kombinacijama, a i ovog će puta dati sve od sebe da publici pruže nezaboravno glazbeno iskustvo i odličan provod.

'Proljetno breskvanje' počinje u 21.00 sat. Ulaz je 10,00 kuna.

Više informacija potražite na Facebook stranicama banda i kluba Route 66

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

T1
t111
11:00 10.04.2015.

breskvice su zakon!