progovorio i o simoni

Pukla ljubav! Ante Gotovac više ne ljubi 25 godina mlađu Beograđanku

Foto: Filip Brala/Pixsell
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Ante Gotovac
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Ante Gotovac
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
11.11.2019.
u 10:04
Poduzetnik i bivši sudionik reality showova Ante Gotovac više ne ljubi mlađahnu Beograđanku. Da je ponovno slobodan, potvrdio je sam Ante koji je otkrio i u kakvim je odnosima s bivšom suprugom Simonom.
Pogledaj originalni članak

Čini se kako Ante Gotovac doista nema sreće u ljubavi. Nekadašnja reality zvijezda više ne ljubi 25 godina mlađu Beograđanku Nađu.

– Trenutačno mi odgovara da sam solo, ne treba mi nitko. Ne da mi se biti s nekim cijeli dan, to mi ne odgovara. Volim živjeti sam, odgovara mi tako. Volim mir. Najljepše mi je kad sam sam u kući – izjavio je za 24 sata Gotovac koji je bio u vezi s Nađom od prošle godine.

– Nađini roditelji odlično su me prihvatili. Nema tu nikakve mržnje na nacionalnoj osnovi niti ikome smetaju godine – govorio je tada Ante koji je nakon prekida ostao živjeti u Zemunu dok se njegova sada već bivša djevojka vratila u Beograd.

U susjednoj državi Gotovac je pokrenuo i novi biznis. Bavi se iznajmljivanjem automobila, a trenutačno je potpuno posvećen poslu. Snagu mu daje i vjera kojoj se okrenuo nakon turbulentnog života. Kaže kako je svake nedjelje na misi u crkvi koja se nalazi u neposrednoj blizini njegove kuće.

Inače, iza poduzetnika tri su propala braka. Prvi put vjenčao se 90-ih godina s Ines Ušić s kojom ima dvije kćeri. Slijedio je brak sa Simonom s kojom ima 12-godišnju kći Gabrielu, a nakon šest godina par je odlučio krenuti odvojenim putovima. Posljednji brak bio mu je onaj s Beograđankom Jelenom Miljuš od koje se razveo prije više od dvije godine nakon samo osam mjeseci braka.

Sa Simonom je, kaže, i danas u odličnim odnosima. – O njoj mislim sve najbolje. Ne dam protiv nje ni jednu riječ. Naša rastava niz je nesretnih okolnosti – kazao je Gotovac i dodao kako Simona sa svojim novim suprugom Stanislavom dolazi k njegovoj majci na ručak. – Najvažnije je da imamo lijepo i sretno dijete, dobro se slažemo, zdravi smo svi – zaključio je Ante Gotovac.

Foto: Goran Jakus/PIXSELL
Ante Gotovac

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

IH
iron.hide.54966
10:45 11.11.2019.

U Srbiji više ništa neće biti isto.

MS
mate.skaro.3
10:58 11.11.2019.

....a tko ga ne bi za zeta poželio??

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
11:06 11.11.2019.

Ante, pa zar ja to moram iz novina saznati?