mlađe je slađe

Prvo 12, a sad 15 godina mlađi! Poznata glumica ponovno ljubi

Foto: Ian West/Press Association/PIXSEL
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
Kate Beckinsale
Foto: Press Association/PIXSELL
Kate Beckinsale
Foto: Press Association/PIXSELL
Kate Beckinsale
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
07.11.2018.
u 07:31
Kate ovo nije prvi put da se zagledala u mnogo mlađeg od sebe. Naime, otkako se prije tri godine razvela od redatelja Lena Wisemana, s kojim je u braku provela 12 godina, uživala je u društvu stand up komičara Matta Rifea koji je od nje bio mlađi čak 12 godina
Pogledaj originalni članak

Glumica Kate Beckinsale, publici poznata po ulogama u filmovima 'Underworld' i 'Van Helsing', te još romantičnih komedija poput ‘Serednipitiy’ viđena je u društvu komičara Jacka Whitehalla, a fotografije para pokazuju da između njih postoji snažna privlačnost.

Naime, glumica i petnaest godina mlađi Jack čitavo su se vrijeme ljubili i izmjenjivali nježnosti. Iako Kate i Jack nisu komentirali svoj odnos, očevici kažu da među njima definitivno postoji kemija, piše Daily Mail koji je objavio fotografije.

- Bili su poput zaljubljenih tinejdžera i nisu ni pokušavali sakriti kako se osjećaju. Gotovo su sjedili jedan drugome u krilu u separeu i smijali se., kažu očevici. Nakon što su neko vrijeme proveli u kafiću, par se uputio u Jackov hotel.

Inače, Kate ovo nije prvi put da se zagledala u mnogo mlađeg od sebe. Naime, otkako se prije tri godine razvela od redatelja Lena Wisemana, s kojim je u braku provela 12 godina, uživala je u društvu stand up komičara Matta Rifea koji je od nje bio mlađi čak 12 godina.

Pogledajte video o slavnima koji su uspjeli s četrdeset godina:



 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
08:00 07.11.2018.

ovo je žena!bomba!

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:47 07.11.2018.

Holivudska bagra prostitutki i pedofila..

MA
Matrix5
13:35 12.11.2018.

Joytoy