U SVIBNJU

Prvi Zagreb Foam Fest u zagrebačkoj Areni

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Prvi Zagreb Foam Fest u zagrebačkoj Areni
13.04.2011.
u 16:43
Urbani ritmovi, osvježavajuća pića i pjena mašine, epicentar su ludog provoda
Pogledaj originalni članak

Subotu, 28.5. obilježiti će prvi Zagreb Foam Fest, event koji ne smijete propustiti, najspektakularniji party koji će okupiti jedne od najpoznatijih svjetskih DJ-a koji će se pobrinuti za odličnu muziku i najjači beat ove urnebesne noći! Foam Fest Zagreb će se održati u zagrebačkoj Areni, u subotu, 28.05.

Foam Fest je do sada neviđeni spektakl koji će uz vrhunske scenske i svjetlosne efekte, kao i ogromnu količinu pjene u Areni, obilježiti praznik za sve ljubitelje elektronske glazbe uz najjači lineup, tri svjetska top DJ-a. Do sada je zvanično objavljen David Morales, a uskoro će biti objavljena još 2 DJ-a.

Urbani ritmovi, osvježavajuća pića i pjena mašine, epicentar su ludog provoda i dobitna su kombinacija koja ove sezone ima siguran prolaz među populacijom željnom dobrog provoda. Sve to garancija je vrhunske, upečatljive i do sada neviđene plesne zabave u Areni!

Pridružite nam se na najspektakularnijem događaju godine i uživajte u relaksirajuće veseloj atmosferi Zagreb Foam Festa!

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima diljem Hrvatske i inozemstva te na www.eventim.hr. Cijena ulaznica (parter i tribine): 200 kn do 30.04., te 230 kn od 01.05.
 Cijena Vulaznica (VIP zona): 300 kn do 30.04., te 350 kn od 01.05.

Za 10 i više ulaznica za VIP ZONU odobravamo poseban popust.
Više informacija i narudžbe: vip@zagrebfoamfest.com

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr