nedostaju mu roditelji

Prvi put bez obitelji: Marko pokazao kako on i Momčilo provode Božić zajedno

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Marko Grubnić
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
25.12.2020.
u 16:05
Naime, Marko je otkrio kako je ovo prvi put da ne slavi Božić s roditeljima, već ga je zbog pandemije s Momčilom Gurovićem. Marko i Momčilo pozirali su ispred okićenog bora sa stilistovim psićima i čašama šampanjca u rukama.
Pogledaj originalni članak

Stilist Marko Grubnić na društvenim mrežama je objavio nekiliko fotografija s iz vlastitog doma i pokazao kako ove godine slavi Božić. Naime, Marko je otkrio kako je ovo prvi put da ne slavi Božić s roditeljima, već ga je zbog pandemije s Momčilom Gurovićem
Marko i Momčilo pozirali su ispred okićenog bora sa stilistovim psićima i čašama šampanjca u rukama.  Uz fotografiju je objavio i stih iz poznate božićne pjesme:  "Have a Holly Jolly Christmas".

Foto: Instagram

Ranije je podijelio crtež na kojem su njegovi roditelji te svima poželio prekrasan i miran Badnjak, otkrivši da ne postoje prave riječi kojima bi opisao koliko mu nedostaju roditelji.

Foto: Instagram

"Želim svima prekrasan i miran Badnjak ispunjen ljubavlju, srećom i radošću. Sretan Božić od moje obitelji vašoj... Ne umanjujem stvari ako kažem da nam je svima 2020. godina bila vrlo izazovna, na kraju čak niti za Božić fizički nismo zajedno (po prvi put u mom životu), ali zato smo zajedno u mislima i u srcu, i bit ćemo zauvijek. Ne postoje prave riječi kojima bih opisao koliko mi danas nedostaju moji roditelji, čudno je što se ne možemo zagrliti, paziti jedne na druge, večerati zajedno, smijati se kao uvijek na Badnjak...", napisao je.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 40

MU
Muka
16:25 25.12.2020.

Barem na Božić mogli ste nas zakinuti za ovu vijest.

DU
Deleted user
16:11 25.12.2020.

Ima li lijeka za ove bolesnike..... ???

CO
Content
16:23 25.12.2020.

Zakaj nije s materom? Pa hvali se kak je mlada, izoperiral ju je..Ah, mater bi smetala u "vođenju ljubavi" ovih bolesnika..i dva pasića (ni kriva ni dužna) sa strane..Možda su i psići p***ri :( P.S. Peder je hrv. riječ za gej...Večernji, no sikiriki :)