svi nezadovoljni

Prvi povratnički koncert 'Spajsica': 'Loše ozvučenje, trula publika, grozni kostimi'

Foto: PA/Pixsell
Foto: Fiona Hanson/Press Association/PIXSELL
Spice Girls
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Youtube Screenshot
Spice Girls okupljaju se po novim imenom "GEM"
25.05.2019.
u 11:07
Ipak to nije bio doživljaj kojem su se nadali fanovi, iako su Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm i Geri Horner dale su sve od sebe.
Pogledaj originalni članak

Spajsice su održale prvi koncert povratničke turneje sinoć u Dublinu pred 75.000 obožavatelja.

Ipak to nije bio doživljaj kojem su se nadali fanovi, iako su Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm i Geri Horner dale su sve od sebe. Naime, na koncertu nije bila Victorija Beckham, a ni ozvučenje nije bilo na nivou, te su se mnogi obožavatelji požalili da ništa ne čuju.

 

- Ništa se ne može čuti. Kakvo je to ozvučenje? U životu nisam vidio truliju publiku - pisali su uzrujani obožavatelji.
Oni koji su čuli, složili su se da je doživljaj bio apsolutno fantastičan, pogotovo zato što su čuli sve hitove najpopularnije grupe iz 90-ih.

Koncert je započeo vatrometom, dok je Geri pozdravila publiku ovim riječima:
- Mi smo četiri odrasle žene odjevene u superjunakinju, princezu, kraljicu i leoparda. Nadam se da će te se svi dobro zabaviti večeras - rekla je.

Neki obožavatelji čak su kritizirali i kostime, za koje tvrde da su strašni.

 

Melanie B se nakon koncerta zahvalila obožavateljima i rekla da se nada da će ozvučenje biti bolje, a na društvenim mrežama se  oglasila se i Victoria Beckham koja je curama poželjela sreću.

 

Šuška se ipak da će Posh nastupiti s djevojkama na Wembleyu 14. lipnja, ali neće pjevati već samo sudjelovati u koreografiji.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Dr Evil
Dr Evil
11:56 25.05.2019.

Špajz grls