Svibanjsko izdanje

"Procurile" fotografije gole Tamare Ecclestone za Playboy

Foto: Playboy
tamara ecclestone
Foto: Playboy
tamara ecclestone
Foto: Playboy
tamara ecclestone
Foto: Playboy
tamara ecclestone
Foto: Playboy
tamara ecclestone
Foto: Playboy
tamara ecclestone
22.04.2013.
u 18:36
Nasljednica carstva prvog čovjeka formule 1 za seksi snimanje malo je toga ostavila mašti
Pogledaj originalni članak

Da jabuka ne pada daleko od stabla, opet je pokazala Tamara Ecclestone poziravši za svibanjsko izdanje Playboya. Kao što je nekad davno njezina majka Slavica Ecclestone pozirala za Start, sada je i 28-godišnja britanska nasljednica prvog čovjeka formule 1 malo toga prepustila mašti.

– Jako sam ponosna i zadovoljna zbog ovog prekrasnog snimanja. Kao žena, mislim da morate prihvatiti svoje tijelo i voljeti sebe izvana i iznutra – kaže 28-godišnja Tamara Ecclestone za Playboy.

Fotografije gole britanske milijunašice preplavile su internet, a ako je suditi po viđenom, kao inspiracija za seksi snimanje poslužila je Tamarina svakodnevica.

 

>>Gola Tamara Ecclestone u Playboyu slavi svoje obline

>>Seksi fotografije iz Playboya inspirirale je za liniju donjeg rublja

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.