Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Helena Christensen

Seksi fotografije iz Playboya inspirirale je za liniju donjeg rublja

helena (1)
Foto: Helena Christensen
1/3
09.02.2013.
u 09:00

Ženstveno i seksepilno bio je moto kojeg se držala dizajnirajući čipkasto rublje pastelnih i crnih tonova ukrašeno Swarovski kristalima. Za reklamnu kampanju Helene je angažirala samu sebe.

Danski model Helena Christensen san je mnogih muškaraca i u 45. godini, a maštu im je zagolicala i zavodljivim editorijalom kojim reklamira liniju donjeg rublja koje je sama dizajnirala.

– Za kolekciju i sâm editorijal najviše su me inspirirale fotografije iz 50-ih godina prošlog stoljeća objavljene u Playboyu. Nadahnule su me i fotografije Jane Birkin iz mladosti – objasnio je nekadašnji anđeo Victoria’s Secreta. Ženstveno i seksepilno bio je moto kojeg se držala dizajnirajući čipkasto rublje pastelnih i crnih tonova ukrašeno Swarovski kristalima. Za reklamnu kampanju Helene je angažirala samu sebe kako bi pokazala da je rublje namijenjeno ženama svih generacija koje se osjećaju seksepilno. Vretenaste noge i ravan trbuh ničim ne odaju da je ovo tijelo jedne 44-godišnjakinje i majke 12-godišnjeg Mingusa.

– Sedam godina uz pomoć svog trenera Jasona Leeja treniram boks. Kad sam doma u Kopenhagenu, svaki dan idem na plivanje i često radim vježbe joge – otkrila je Christensen tajnu dobrog izgleda. Kaže kako joj se sviđaju ovakvi povremeni izleti u modni svijet, ali više se neće vraćati na modne piste.

– Iako to ne izgleda tako, modne revije su jako stresne i ne bih to opet radila – rekla je Helena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije