astro analiza

Problemi za slavnu glumicu: Povjerljive informacije uskoro izlaze u javnost, krive su ove osobe

Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
10.01.2021.
u 22:00
Prijateljstva ne gradi s osobama koje su joj ravnopravne nego s kojima je ona superiorna. Ali uz sve navedeno Kim je svojoj obitelji, ljudima koje voli, vrlo lojalna, gotovo ih gnjavi ljubavlju i pažnjom. U 2021. godini Kim će imati doista puno uzbuđenja u životu i u karijeri.
Pogledaj originalni članak

Kanadska glumica Kim Cattrall rođena je u Engleskoj u kojoj je s 11 godina počela učiti glumu. Najpoznatija je po ulozi Samanthe u serijalu i u filmu "Seks i grad". Za tu ulogu seksualno (pre)slobodne žene osvojila je Emmy i nominirana je za Zlatni globus. Karakterno je glumica vrlo slojevita.

Prema vani je glamurozno šarmantna i osvaja, ali privatno je vrlo nezgodne ćudi. Voli biti u centru pozornosti. Svojeglava je i dosta hladna usprkos osmijehu. Ne podnosi kritiku, ali istovremeno voli jako oštro kritizirati druge. Lako se uvrijedi i ne oprašta drugima grešku. Jednostavno osobu ignorira do kraja života. Njezin temperament je silovit, prava erupcija vulkana. Rođena je u vrijeme punog Mjeseca i zato je vrlo karizmatična i dopadljiva publici. I u privatnom životu vrlo je seksualno aktivna i taj dio odnosa s muškarcima vrlo joj je važan. Ljude koje voli velikodušno nagradi ne samo emocijama nego i poklonima, ali te poklone bira prema vlastitom ukusu. Kao djevojčica bila je vrlo vezana za baku. Mama joj je bila domaćica, a otac odsutan zbog posla - bavio se je građevinom. No kada je bio kod kuće, tada je bio strog prema djeci i još uvijek je Kim u podsvijesti stalo da opravda njegova očekivanje.

Fizički je snažna i izdržljiva. Voli uživati u životu. Vrlo je fotogenična i zna izazvati pozornost gdje god da se pojavi. Prijateljstva ne gradi s osobama koje su joj ravnopravne nego s kojima je ona superiorna. Ali uz sve navedeno Kim je svojoj obitelji, ljudima koje voli, vrlo lojalna, gotovo ih gnjavi ljubavlju i pažnjom. U 2021. godini Kim će imati doista puno uzbuđenja u životu i u karijeri. Bez obzira na godine, smiješe joj se nove uloge, ali i problem u odnosu prema partneru: ljubavne intrige. Prijatelji će otkriti povjerljive informacije pa će se osjećati izdano.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.
 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.