Neplanirani događaj

Princ obilježio dodjelu: 'Ovo je trenutak kada je monarhija doživjela svoj kraj'

Foto: Youtube
Princ William obilježio dodjelu nagrada BAFTA-e
17.02.2014.
u 11:54
Princ William sjedio je u prvom redu na dodjeli, a reper se tijekom svog nastupa spustio u publiku i prolazio ispred gledatelja.
Pogledaj originalni članak

Trenutak kada je reper Tinie Tempah dao pet princu Williamu događaj je koji je, sudeći prema društvenim mrežama, obilježio dodjelu nagrada Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti (BAFTA). 

Princ William sjedio je u prvom redu na dodjeli, a reper se tijekom svog nastupa spustio u publiku i prolazio ispred gledatelja. U trenutku kada je prolazio pokraj princa podignuo je ruku za "daj pet" na što mu je princ spremno odvratio. 

"Petarda" je u brzom roku inspirirala sve na Twitteru. 

– Tinie Tempah upravo je dao pet princu Williamu. To je trenutak kada je monarhija doživjela kraj. Baš ovdje – napisao je jedan tviteraš. 

– Odlično otvorenje Tinieja Tempaha i Laure Mvule. Fini "high-five" princa Williama, također – napisao je drugi tviteraš. 

Inače, što se tiče dodjele nagrada BAFTA-e, najveći pobjednik je film "Gravitacija", dok su prepoznati i "Američki varalice", "12 godina ropstva" i "Philomena".

>> 'Gravitacija' i '12 godina ropstva' trijumfirali na dodjeli BAFTA-e

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
22:04 17.02.2014.

Meni se čini da je monarhija i malograđanština koje je simbol doživjela lukavu pobjedu a subkultura da se oblekla u odijelo, postavila na crveni tepih,dala da joj dodjeljuju nagrade i sama sebe izvrgla ruglu. Reper bi po defaultu trebal princu pokazat, no, da nemo baš prosti - figu.

Avatar insideout
insideout
14:05 17.02.2014.

a meni kaze kcer sinoc hajdemo gledat baftu ja kazem necu jer znam ko ce osvojiti sve nagrade..ona pita ko, ja kazem pa onaj nigger film. zar si stvarno mislila da bi se neko usudio ne proglasiti nigger film naj boljim....ahahaaa