nova uloga

Princ Harry pronašao novi posao, evo čime će se sada baviti

Foto: Screenshot/CBS News
Foto: NISYND/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
Princ Harry i Meghan Markle
Foto: Press Association/PIXSELL
Princ William i princ Harry
23.03.2021.
u 17:16
Očekuje se da će Harry u novoj ulozi sudjelovati u inicijativama poput odluka o strategiji dodjele dobrovoljnih priloga te će javno progovarati o temama povezanim s mentalnim zdravljem.
Pogledaj originalni članak

Britanski princ Harry postat će dužnosnik tvrtke za životni trening i mentalno zdravlje BetterUp Inc., izvijestio je u utorak Wall Street Journal.

Očekuje se da će Harry u novoj ulozi sudjelovati u inicijativama poput odluka o strategiji dodjele dobrovoljnih priloga te će javno progovarati o temama povezanim s mentalnim zdravljem, navodi se u izvješću. BetterUp nije zasad odgovorio na Reutersov zahtjev za komentar.

Ranije ovog mjeseca, televizijski intervju Oprah Winfrey s unukom kraljice Elizabete i njegovom suprugom Meghan Markle bacio je britansku monarhiju u njezinu najveću krizu od 1997. godine, odnosno smrti princeze Diane, majke Harryja i starijeg brata Williama.

Foto: Press Association/PIXSELL
Princ William i princ Harry

Harry (36) i Meghan (39) postali su trn u oku monarhije još u siječnju prošle godine kada su objavili da će odstupiti od kraljevskih dužnosti i započeti novi život preko Atlantika.

Prošli mjesec Buckinghamska palača objavila je da su se Harry i Meghan odstupili s kraljevskih dužnosti te da će time izgubiti pokroviteljstvo.

VIDEO Meghan i Harry u intervjuu kod Oprah šokirali priznanjem da su se vjenčali tri dana ranije

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KI
kizz111
18:15 23.03.2021.

neka ga plati ona baba Oprah

LI
liliZG
17:37 23.03.2021.

dok god ima budala koji će mu plaćati neka mu.

BU
Bubreg2020
17:33 23.03.2021.

Bože moj, nikad se ne laća čestita posla...