kateina rođakinja

'Princ Charles je šljam, a princu Harryju ne bih dala da me takne'

Foto: Pixsell
'Princ Charles je šljam, a princu Harryju ne bih dala da me takne'
06.02.2013.
u 20:00
Razuzdana Britanka tek je 2011. otkrila da je rođakinja vojvotkinje od Cambridgea i danas to iskorištava. Na naslovnici spomenutih novina osvanula je polunaga, a osim oblinama izaziva i riječima pa ne štedi kraljevsku obitelj.
Pogledaj originalni članak

– Oduvijek sam se ugodno osjećala naga i neću prestati biti plesačica zbog veza s kraljevskom obitelji. Uvjerena sam da je princ Charles učinio puno dobrog za narod. S druge strane, njegova je povlastica da si sam bira žene. Neki su muškarci u tome loši, ne možete modelirati šljam – rekla je u intervjuu za magazin Loaded burleskna plesačica Katrina Darling.

Razuzdana Britanka tek je 2011. otkrila da je rođakinja Kate Middleton ili vojvotkinje od Cambridgea i danas to iskorištava. Na naslovnici spomenutih novina osvanula je polunaga, a osim oblinama izaziva i riječima pa ne štedi kraljevsku obitelj i priča ono što ostalima nije dopušteno ili se ne usude izgovoriti. Tako u intervjuu nije stala na Charlesu, počastila je i princa Harryja za kojeg kaže:

– Narančasti Harry nije mi nimalo privlačan, ne bih mu dala ni da me takne.

Cijeni samo Kate, prije svega zbog nedavno objavljenih fotografija u toplesu pa kaže:

– Ne smije je se kritizirati jer se na odmoru dobro osjećala u svojoj koži.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

AI
aids
21:06 06.02.2013.

ja mislim da je "titula" komandir-šamil jača od engleskih ....

BA
Bandit
12:19 07.02.2013.

Hehehhe svaka joj cast jedina koja je imala petlje da javno kaze sto misli heheh ma kakvi,princevi,vitezovi i kraljevi to je truli engleski sljam koji samo zivi na grbaci naroda hehehheh ,pa ne zivimo u doba inkvizicije heheehh....

Avatar Slavonija87
Slavonija87
20:38 06.02.2013.

Koga briga što ona misli. Kaže "Cijeni samo Kate, prije svega zbog nedavno objavljenih fotografija u toplessu". ako su to njezini kriteriji zbog čega treba nekog cijeniti onda ne zaslužuje ni sekunde medijske pozornosti. Bahatost neukih masa