Alen Abramović

Prije mu je odlazak na plažu bio problem, a sada s 86 kg manje uživa

Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Alen Abramović
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Alen Abramović
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
02.07.2019.
u 08:16
Prošlo ljeto kupao sam se u vlastitom znoju, red je na pravi kupanac u našem predivnom Jadranu! Nakon mnogo teških ljeta, ovo je milina napokon, sve je lakše - napisao je Alen uz fotografiju na kojoj uživa u moru.
Pogledaj originalni članak

Alen Abramović pobjednik je zadnje sezone showa "Život na vagi" i sada je primjer i uzor mnogima koji se bore s viškom kilograma i dokaz je  kako se upornost i trud isplate.

Prijašnjih godina borio s viškom kilograma i nije se dobro osjećao na plaži, Alen sada nema problema sa skidanjem na plaži.

- Prošlo ljeto kupao sam se u vlastitom znoju, red je na pravi kupanac u našem predivnom Jadranu! Nakon mnogo teških ljeta, ovo je milina napokon, sve je lakše - napisao je Alen uz fotografiju na kojoj uživa u moru. 

Njegovi pratitelji poručili su mu kako im je on velika inspiracija. Alen je u showu pobijedio jer je od svih natjecatelja skinuo najviše kilograma.

Foto: Instagram

U RTL-ov show ušao je sa 180 kilograma, a tijekom boravka u showu skinuo je čak 86 kilograma. Sada je sretan što može nositi odjeću o kojoj je prije samo sanjao, a i nakon showa nastavio je pridržavati se zdravih navika kada je riječ o prehrani i tjelovježbi. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DA
Dalekovod
08:06 03.07.2019.

Mozgovi nam ostaju u politici a strucni radnici odlaze iz Hrvatske