amanda bynes

Prijatelji otkrili nove detalje o hospitaliziranoj glumici koja je gradom šetala gola: 'Danima je lutala'

Foto: AJM/Press Association/PIXSELL
amanda bynes
Foto: Twitter
amanda bynes
Foto: AJM/Press Association/PIXSELL
amanda bynes
Foto: Pixsell
Actress Amanda Bynes arrives at the 2011 MTV Movie Awards in Los Angeles in this file photo from June 5, 2011. Bynes was arrested over the weekend on a misdemeanor charge of driving under the influence of drugs in Los Angeles, the California Highway Patr
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Amanda Bynes
23.03.2023.
u 17:10
Njezini prijatelji za TMZ kazali su da će se njezin boravak na psihijatriji produljiti. Dodali su i da  još uvijek pokušavaju posložiti kockice što je točno prethodilo njezinom golom hodanju gradom, ali vjeruju da je danima bila na ulici.
Pogledaj originalni članak

Vijest o tome kako je glumica Amanda Bynes (36) gola šetala ulicama Los Angelesa, pa završila na psihijatriji prije nekoliko dana obišla je svijet. Naime, Amanda je šetala gola dok nije uspjela zaustaviti jedan automobil. Kada je vozač stao, rekla mu je da je upravo imala psihozu i zamolila ga da joj ustupi svoj telefon. Sama je nazvala 911, broj za hitne slučajeve, kako bi joj pomogli. Nakon toga je odvedena u policijsku postaju, a tamo je tim za mentalno zdravlje odlučio da treba ići na psihijatrijsko promatranje. 

Sada su objavljeni novi detalji o njezinom stanju. Naime, njezini prijatelji za TMZ kazali su da će se njezin boravak na psihijatriji produljiti. Dodali su i da  još uvijek pokušavaju posložiti kockice što je točno prethodilo njezinom golom hodanju gradom, ali vjeruju da je danima bila na ulici. Njezin automobil pronađen je 15. ožujka u Long Beachu, otprilike 65 kilometara od njezine kuće i oko 40 kilometara od centra Los Angelesa gdje je nađena u nedjelju ujutro.

Oni tvrde i da su uvjereni da je Amanda ili stopirala ili išla javnim prijevozom do centra Los Angelesa. Viđena je u Hollywoodu 18. ožujka, a tada je imala odjeću. Navodno je u jednom trenutku dobila prijevoz od neznanca do Beverly Hillsa, ali je tražila da se vrati do Hollywooda. 

Podsjetimo, iako se činilo da joj život ide u dobrom smjeru nakon brojnih problema s mentalnim zdravljem i drogom, čini se da to ipak nije tako. Glumica se inače prošle subote trebala pojaviti na sajmu posvećenom 90-ima zajedno s kolegama s kojima je radila na seriji 'All That' no otkazala je u zadnji trenutak. Kao razlog navela je bolest, no nije specificirala o kojoj je točno bolesti riječ. 
Ranije je kazala kako je sretna što će ponovno susresti kolege kao što su Kenan Thompson, Kel Mitchell, Danny Tamberelli, Lori Beth Denberg i drugi.

Amanda je u posljednjih nekoliko godina upala u brojne probleme, a dijagnosticiran joj je bipolarni poremećaj zbog kojeg je, kao i pjevačica Britney Spears na sudu dobila odredbu o skrbništvu. Konzervatorstvo je okončano u ožujku prošle godine. 

Bynes je u turbulentnoj vezi s Paulom Michaelom, studentom prava i djelatnikom u zdravstvu. Upoznali su se krajem 2019., a zaručili na Valentinovo 2020. Zaruke su ubrzo potom raskinuli no ostali su u vezi. Razlog prekida nije poznat, no u javnost je došla informacija kako je Amanda zvala policiju nakon što se Michael opet okrenuo opijatima, a glumica ga je optužila i da je vandalizirao dom svoje majke, prestao piti lijekove i gledao pornografiju.

BORBA ZA ŽIVOT

Mladen Grdović o bolesnom Stavrosu: 'On mi je poput brata, rekao sam mu da je sve u glavi!'

- Moje srce raspalo se u tisuću komadića kada sam čuo vijesti o Stavrosu. Rasplakao sam se kao kišna godina, jer od iste je bolesti prije dvije godine preminuo moj brat Paolo. A Staki mi je isto poput brata. Ako je Paolo bio moja desna ruka, onda je i Staki moja ruka, moj prijatelj, moj drugi brat. Pa koliko fešti smo nas dvojica skupa sa Zlatkom Pejakovićem zajedno napravili, koliko smo sati pričali, zafrkavali se, koliko smo sati putovali do nekog koncerta! - kazao je Grdović

Obožavatelji su bili uvjereni da će se Amanda izvući jer je 2019. stekla diplomu Instituta za modni dizajn, te se posvetila razvoju parfema, no čini se da joj je turbulentna veza poremetila planove da postane poduzetnica. 

Dodajmo da je Amandi iznenadna slava kao djetetu donijela ovisnost o drogama u čije je leglo upala u ranim dvadesetima. Zbog toga je njezina majka Lynn Organ 2013. godine dobila skrbništvo nad njom, odnosno potpunu brigu nad njezinim životom i financijama, a za nju završilo u ožujku ove godine kada se glumica o svemu oglasila.

- Nakon odluke suca da mi ukine skrbništvo, željela bih zahvaliti svojim obožavateljima na ljubavi i lijepim željama tijekom ovog vremena. Također bih željela zahvaliti svom odvjetniku i roditeljima na njihovoj podršci tijekom posljednjih devet godina. Dodala je kako je u posljednjih nekoliko godina marljivo radila na tome da poboljša svoje mentalno zdravlje, kako bi mogla živjeti samostalno.

Glumica je ostala zapamćena po ulogama u tinejdžerskim filmovima ''Ona je najbolja'', ''Sve što djevojka može poželjeti'' i seriji ''Amanda show''. 

VIDEO Snimanje novog spota Prljavog kazališta

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.