'Špijun koji me volio'

Preminuo glumac iz filma o Jamesu Bondu: 'Nismo primijetili koliko je dobar'

Foto: Screenshot/YouTube
Foto: Screenshot/YouTube
Foto: Screenshot/YouTube
Foto: Promo
James Bond
Foto: Shutterstock
James Bond
26.06.2019.
u 23:00
Bryan Marshall najpoznatiji je javnosti po ulozi zapovjednika Talbota iz ciklusa filmova o popularnom fiktivnom britanskom špijunu.
Pogledaj originalni članak

Glumac Bryan Marshall, iz filma o najpoznatijem tajnom agentu, Jamesu Bondu, preminuo je u 81. godini života, prenosi Metro.

Samo mjesec dana nakon što je proslavio svoj 81. rođendan umro je britanski glumac, poznat po ulozi zapovjednika Talbota u desetom filmu o Jamesu Bondu, pod nazivom "Špijun koji me volio". Rođen je 1938. godine u Londonu, a u svojoj glumačkoj karijeri radio je i na filmu s Dolphom Lundgrenom, "The Punisher".

O smrti glumca oglasila se i njegova agentica, Esta Charkham.

"Jako sam tužna što je moj stari prijatelj Bryan Marshall preminuo. Divan glumac - bio je toliko dobar da nikad nisi primijetio koliko je dobar. Bio je cijenjeni prijatelj", napisala je Esta.

Osim uloga na filmskom platnu, Marshall se uspješno snašao i u voditeljskim vodama kroz emisiju Australia's Most Wanted.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.