nakon teške bolesti

Preminuo 21-godišnji sin Ivice iz Masterchefa, na sprovodu bilo više od tisuću i pol ljudi

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
23.11.2022.
u 20:24
Da mu je sin teško bolestan Ivica je otkrio tijekom svog natjecanja u MasterChefu, a u jednoj emisiji doživio jei slom pred kamerama zbog zdravstvene situacije 21-godišnjeg sina koji je tada završio u bolnici.
Pogledaj originalni članak

Ivica Višić (51), natjecatelj nove sezone MasterChefa, trenutno proživljava najteže trenutne svog života. Njegov 21-godišnji sin Ivan preminuo je nakon teške bolesti s kojom se borio od četvrte godine života. Ivanov posljednji ispraćaj bio je na mjesnom groblju sv. Ane u Poljicima kod Imotskog, a na njemu je bilo više od tisuću i pol ljudi, javlja Slobodna Dalmacija

Da mu je sin teško bolestan Ivica je otkrio tijekom svog natjecanja u MasterChefu, a u jednoj emisiji doživio je i slom pred kamerama zbog zdravstvene situacije 21-godišnjeg sina koji je tada završio u bolnici pa se Ivica teško koncentrirao na kuhanje.

"Završio mi je sin u bolnici, u lošem je stanju. Ovo danas ću napraviti kako se osjećam i kako mogu", kazao je Ivica u jednoj od emisija.

Foto: Nova TV
 

Inače, Ivica ima još pet kćeri i jednog sina. Svojim pojavljivanjem u Masterchefu pobrao je simpatije publike, a show je napustio nakon ciklusa slastica.Već u startu mu slatka jela nisu išla od ruke, pa je zaradio direktan ulaz u stres test, a kada se otvorila mogućnost da ga izbjegne, to mu nije pošlo za rukom. Tako se našao u eliminacijskom izazovu s Markom Kolakom i Lukom Pisaevolijem te na kraju najlošije replicirao jelo slastičarke Petre Jelenić i napustio show.

Podsjetimo, ovaj umirovljenik i bivši branitelj iz Splita često je isticao koliko mu znače njegova djeca i obitelj s kojom živi u bungalovu. Uz sve nedaće s kojima se u životu suočio Ivicu nikada nije napustio pozitivan duh pa ga mnogi nazivaju i "šaljivdžijom dobrog srca".

VIDEO Jelena Rozga održala promociju albuma 'Minut srca mog'

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

SO
sokol5
20:42 23.11.2022.

Kumovi smo četvrtom djetetu, i to mi je iznimna čast. Ivica je legenda hrvatska.

Avatar kvasac60
kvasac60
21:12 23.11.2022.

Počivao u miru.

Avatar Ninefinger
Ninefinger
20:53 23.11.2022.

Izvorno simpatičan čovjek. Nek im Bog da snage.