U 78. godini

Preminula zvijezda kultne serije "Twin Peaks"

Foto: YouTube screnshot
Foto: YouTube screnshot
Foto: youtube screenshot
10.05.2017.
u 22:30
Michael Parks preminuo je u utorak, a uzrok smrti još uvijek nije poznat
Pogledaj originalni članak

Američki glumac Michael Parks preminuo je jučer u 78. godini, potvrdio je medijima Kevin Smith i dodao kako uzrok smrti nije poznat.

Parksa ćemo pamtiti po ulogama u filmu "Kill Bill" i seriji "Twin Peaks". Redatelj Quentin Tarantino volio je njegov glumački stil pa mu je dao i manju ulogu u filmu "Odbjegli Django".

Osim s Tarantinom imao je i dobru suradnju s Robertom Rodriguezom i Kevinom Smithom.

 

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:47 11.05.2017.

Ne razumijem po cemu je serija koja je trajala samo jednu i pol sezonu pa bila naprasno prekonoci prekinuta zbog nikakvog interesa gledaoca kultna? Osim ako netko ne pokusava pokrenuti kult neuspjeha.

Još iz rubrike Showbiz