pin-up kućanica

Prekrasna Bar Refaeli seksepilna je i kada glača i vješa rublje

Foto: Passionata
bar (1)
Foto: Passionata
bar (1)
Foto: Passionata
bar (1)
Foto: Passionata
bar (1)
Foto: Passionata
bar (1)
Foto: Passionata
bar (1)
Foto: Passionata
bar (1)
Foto: Passionata
bar (1)
12.01.2013.
u 12:00
Posljednji joj je uradak snimanje kolekcije donjeg rublja za Passionatu na kojem postaje pin-up kućanica. Tema snimanja slična je stilu pjevačice Katy Perry koja je proglašena najseksepilnijom ženom svijeta, ali nama je Bar seksepilnija.
Pogledaj originalni članak

Nije ni čudo da se pred objektivima snalazi ovako dobro kad je karijeru počela kao osmomjesečna beba. Izraelska manekenka Bar Refaeli već s 15 godina bila je svjetski poznata slatkica, a danas je prekrasna 28-godišnjakinja.

Posljednji joj je uradak snimanje kolekcije donjeg rublja za Passionatu na kojem postaje pin-up kućanica. Tema snimanja slična je stilu pjevačice Katy Perry koja je proglašena najseksepilnijom ženom svijeta, ali nama je Bar seksepilnija od nje.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PR
president
20:07 12.01.2013.

sve ove slike su photoshopirane

LO
lonili
14:34 12.01.2013.

Ma jednostavno prekrasna žena...