neprepoznatljiva pjevačica

Prekrasna Antonia Matković zaštitno lice kolekcije Exordium dvojca Kliškinić Šabarić

exordium, antonija matković
exordium, antonija matković
exordium, antonija matković
exordium, antonija matković
exordium, antonija matković
exordium, antonija matković
19.01.2015.
u 15:40
Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, najzanimljiviji novi dizajneri na sceni i pobjednici posljednjeg Portanova Fashion Incubatora, lansiraju kampanju za nagrađenu kolekciju EXORDIUM
Pogledaj originalni članak

Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, najzanimljiviji novi dizajneri na sceni i pobjednici posljednjeg Portanova Fashion Incubatora, lansiraju kampanju za nagrađenu kolekciju EXORDIUM. Za zaštitno lice odabrali su mladu pjevačicu grupe Pavel, talentiranu Antoniju Matković koja u ovoj kampanji debitira u ulozi fashion modela.

- U našem dizajnerskom rukopisu jasno se čita za koga kreiramo odjeću. Zanimaju nas žene, ne lutke. Radimo odjeću koja radije bira život na ulici nego li na pisti - kažu KLISKINIC//SABARIC kojima, barem sudeći po dosadašnjim nagradama, i onaj revijalni dio posla odlično ide. - Upravo stoga za suradnju na kampanji odabrali smo Antoniu Matković, umjetnicu umjesto modela, novo ime na sceni, pjevačicu eterične ljepote i modno radoznalog duha. Željeli smo lice koje će našoj odjeći udahnuti pokret i pokazalo se da je Antonia savršen izbor.

Nakon izvrsne prve kolekcije i kampanje EXORDIUM, modna javnost sa zanimanjem iščekuje debi ovog dvojca na pisti Cro A Portera. Kako najavljuju, odmaknut će se od tamnog kolorita koji su pokazali u prvoj kolekciji i staviti naglasak na formu.

Autorski tim kampanje EXORDIUM čine fotografkinja Ivana Marinić Kragić, šminku potpisuje Bianka Žugelj, a kosu Branka Trohar, Boye by BBK.

>>Aljoša Šerić: Supruga Antonija jedina smije mijenjati moje stihove

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MC
Meggie_cleary
17:39 19.01.2015.

Haha nevjerojatno je koga sve novinari nece proglasiti prekrasnim samo zato sto je osoba dovoljno visoka i vitka da navuce dizajnerske krpice!!? Svaka cast Antoniji,ali daleko je i od ljepote a kamoli krasnoce! Tccc