FANOVI U NEVJERICI

Oštre reakcije pratitelja nakon objave Marije Šerifović: 'Obriši to'

Foto: Instagram
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
17.07.2020.
u 23:00
Na svom Twitteru, srpska pjevačica Marija Šerifović naišla je na oštre kritike nakon jednog tvita zbog koje je mnoge odlučila i blokirati.
Pogledaj originalni članak

I nećkanje je neka vrsta hoćkanja, samo da znate - napisala je 35-godišnja pjevačica Marija Šerifović na Twitteru, a njezina objava izazvala je more nepovoljnih reakcija zbog koje se iste sekunde krenula pravdati.

Naime, mnogi vjeruju kako je Šerifović u objavi aludirala na opradavanje silovanja, a tada je uputila objašnjenje da joj to niti sekunde nije palo napamet. Ipak, ništa nije pomoglo, a kritike su nastavile pristizati pa je Marija odlučila blokirati neke korisnike.

Dio pratitelja pokušao joj je osporiti motivaciju takve objave jer nisu mogli shvatiti kako nije vidjela vezu s presudom koja je šokirala srpsku javnost, a tiče se bivšeg predsjednika općine Brus i člana vladajuće Sprske napredne stranke Milutina Jeličića Jutka koji je prije nekoliko dana osuđen na tri mjeseca zatvora za nedozvoljene seksualne radnje nad svojom bivšom zaposlenicom Marijom Lukić.

Srpski mediji zamjeraju Šerifovićki jer "nije napravila ispravan korak i ispračala se za nepromišljenu izjavu".

Podsjetimo, kada je u ožujku Vlada Republike Srbije donijela novu mjeru policijskog sata, pjevačica je imala poprilično žestoku reakciju jer se to odnosilo i na vlasnike pasa te njihovo pravo da šetaju ljubimce do 17 sati pa onda od 5 ujutro tek sljedeći dan.

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Jasno mi je da je ljudski život na prvom mjestu, sve stoji! Ali da 14 sati životinja ne vrši nuždu... - objašnjavala je Marija i otkrila da se njen pas naviknuo na prvobitne mjere, ali da se ovo već sad čini nemoguće. Mnogi su raspravljali ispod njezine objave kako odlučno neće poštivati tu zabranu jer to nije zdravo za njihove ljubimce. Među ostalim, pokenuta je i online peticija da se dozvoli kretanje psima u periodu od 20 do 20.30 svakog dana, a srpski mediji tada su pisali da je skupljeno nekoliko tisuća potpisa.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

NI
niko63
00:51 18.07.2020.

I zašto bi ovo trebalo zanimati hrvate i tko je taj muškić?

DU
Deleted user
07:39 18.07.2020.

To što je netko poznat nije nužno i pametan

NE
Neutralac
05:56 18.07.2020.

I kakve to ima veze s HR ?????

Još iz rubrike Showbiz