Konačno je sretan

Poznati pjevač više ne skriva svog dečka, nisu mogli obuzdati strast na ulicama Londona

Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Reuters
Sam Smith
Foto: Instagram
29.08.2020.
u 14:13
Zagrljeni su prelazili ulici i u jednom trenutku su zastali kako bi se zagrlili i poljubili. Francois je dizajner koji je 2016. godine diplomirao na studiju dizajna na Sveučilištu Kingston u Londonu
Pogledaj originalni članak

U lipnju su britanski mediji pisali kako je pjevač Sam Smith pronašao novu ljubav te da je u vezi s Francoisom Rocciom. On tada nije htio komentirati te glasine i sve do ovog tjedna držao je svoju vezu u tajnosti, a sada su ga paparazzi uhvatili dok je na ulici razmjenjivao nježnosti s novim dečkom.

Zagrljeni su prelazili ulici i u jednom trenutku su zastali kako bi se zagrlili i poljubili. Francois je dizajner koji je 2016. godine diplomirao na studiju dizajna na Sveučilištu Kingston u Londonu. Sam nakon brojnih ljubavnih brodoloma konačno izgleda sretno i zadovoljno i posljednja ozbiljna veza pjevaču je bila s Brandonom Flynnom prije dvije godine 2018. godine. Dugo se borio s depresijom i viškom kilograma, a nije mu bilo lako nositi se ni s velikim teretom slave, ali uz novu ljubav djeluje sretno i kao da su svi ovi problemi iza njega.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

Avatar Warded
Warded
14:36 29.08.2020.

Slike izazivaju prirodnu reakciju mučnine. Možete bi to predstavljati kako hoćete, želudac zna najbolje

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
15:34 29.08.2020.

mučnina na kvadrat

KR
krnjeli47
16:31 29.08.2020.

U što se čovjek pretvorio .