ne boje se

Poznate voditeljice se obračunale s hejterima i pokazale kako izgledaju bez šminke

Foto: Pixsell kolaž
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Ecija Ivušić
Foto: Tomislav Miletić PIXSELL
Ecija Ivušić
Foto: Instagram
Ecija Ivušić
Foto: Instagram
Ecija Ivušić
21.11.2018.
u 19:59
Influencerica Paula Sikirić, bivša voditeljica radija FM koja otkrila je danas na Instagramu da je bila žrtva internetskog nasilja, ali i oboljela od bulimije.
Pogledaj originalni članak

Dvije poznate Hrvatice odlučile su se obračunati s hejterima na društvenim mrežama i objaviti kako izgledaju bez šminke.


 

Influencerica Paula Sikirić, bivša voditeljica radija FM koja otkrila je danas na Instagramu da je bila žrtva internetskog nasilja, ali i oboljela od bulimije. Uz fotku na kojoj nema ni trunke šminke napisala je poduži tekst, te se osvrnula na svoju borbu s dvije sve češće psihičke bolesti: depresijom i bulimijom.

 

 

 - Razmišljam već duže vrijeme kako, na koji način, u kojem trenutku progovoriti o nečemu tako kompleksnom. Kompleksnom kao što je nasilje. I sama sam žrtva Cyberbullyinga. Zanemareno je. Oh, kako je zanemareno! Valjda samom tom činjenicom da te nitko fizički ne dira, mislimo da možemo hendlati. A onda? Onda te preko noći ošamari depresija. Baci te u krevet! Za njom dođu poremećaji prehrane, u mome slučaju bulimija", otvorila se Paula.

- Da, progovaram prvi puta o tome. Zašto? Zato što ne želim nikome da prolazi isto. Zato što želim svim djevojkama, ženama, djevojčicama i muškarcima reći da niste sami! Zato što je vrijeme da se stane na kraj svim oblicima nasilja! Zato što svi zaslužujemo biti sretni! U to ime sam se ogolila. Ogolila sam se riječima, ogolila sam se pred tobom bez šminke, filtera i korekcija. Jer na kraju dana mi smo jedna ogoljena masa. I ne smijemo se sramiti toga! Uključi se! Progovori glasno! DOSTA JE! NISI SAM/A!!! - završila je Paula svoju ispovijest.

 

 

Ecija Ivušić na svome se Instagramu javno obračunala s pratiteljicom koja je komentirala da si je Ecija povećala usne. 

- Ispričavam se što nisam odgovarala na pozive. Budila sam se iz anestezije. Kaj je ovo sad? Nema usta, ima prišteve... Al još nešto ima. Dušu. Pusa, bok! -  napisala je Ecija ispod fotografije te zaradila brojne lajkove i komentare podrške.

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodni look

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

PA
pale007
20:08 21.11.2018.

Žao mi je zbog svega što prolazite djevojke. Ali fakat nisam znao da ste voditeljice, poznate štoviše... Možda u nekom paralelnom svemiru...?

DU
Deleted user
20:36 21.11.2018.

samo su pokazale da su hejteri u pravu...

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
20:21 21.11.2018.

Katastrofa!!

Još iz rubrike Showbiz