Ne odustaju

Poznate ljepotice jogu vježbaju i na plaži tijekom odmora

Foto: Instagram
Foto: Instagram
04.08.2017.
u 08:33
Voditeljica i novinarka Mirna Zidarić godinama vježba jogu pa čak i na plaži, a slavna manekenka Alessandra Ambrosio vježba jogu najmanje tri puta tjedno – bez iznimke
Pogledaj originalni članak

Sportska novinarka i voditeljica Mirna Zidarić godinama se bavi jogom, a svoje umijeće vježbanja podijelila je i s pratiteljima na Instagramu.

I glumica Ana Majhenić posljednjih se godina posvetila vježbanju joge, a svojim gipkim tijelom nerijetko oduševi obožavatelje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Brojne inozemne ljepotice također se redovito posvećuju jogi uz more i šum valova.

Manekenke Alessandra Ambrosio i Gisele Bündchen tako prakticiraju jogu tri do pet puta tjedno, a nerijetko im se pridruže i djeca.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SA
sani1
10:46 04.08.2017.

A otkad je to Zidarićka "poznata ljepotica"? Ili ljepotica uopće?