Skriva što se dogodilo

Poznata pjevačica završila na hitnoj operaciji u Londonu

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
11.12.2018.
u 14:15
Mel B slomila je ruku i dva rebra, ali ne otkriva kako joj se to dogodilo.
Pogledaj originalni članak

Bivša članica Spice Girls Mel B hitno je operirana u Londonu i tu informaciju sama je objavila na društvenim mrežama.

Napisala je kako je operirala ruku te da su joj slomljena dva rebra, međutim nije objasnila kako se ozlijedila.  Zbog operacije morala je odgoditi i promociju svoje nove knjige i zbog toga se ispričala obožavateljima i obećala kako će to učiniti čim se oporavi.

 

 

 

 

"Hvala predivnim medicinskim sestrama, doktorima i mom kirurgu koji su mi omogućili pravu skrb i pažnju u bolnici nakon što sam slomila dva rebra i ruku. Operacija je trajala tri sata, zbog čega sam bila prisiljena otkazati promociju svoje knjige u New Yorku. Ispričavam se svima koji su kupili karte za događaj koji ću sigurno naknadno održati, ali za sada, moja ruka je “zarobljena” u gipsu, bol je jaka, ali nalazim se u dobrim rukama. Hvala svima na razumijevanju. Volim vas sve", napisala je Mel B.

U bolnici su je posjetile i članice grupe Spice Girl, sve osim Victorije Beckham. Naime, djevojke su se opet okupile kako bi održale niz koncerata ali Victoria im se ne želi pridružiti. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz