Zvijezda Melrose Placea

Poznata glumica hospitalizirana, prijetila da će se ubiti

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
18.06.2018.
u 20:22
Jedan od ukućana glumice Heather Locklear pozvao je policiju jer je glumica prijetila da će se ubiti. Već dugo vremena ovisna je o lijekovima i alkoholu.
Pogledaj originalni članak

Jedna od najljepših glumica 90-ih i zvijezda serije Melrose Place, Heather Locklear je hospitalizirana i na psihijatrijskom je promatranju jer je, prema tvrdnjama članova njene obitelji, prijetila da će se ubiti.

Ovu informaciju za E! News potvrdili su i u policiji, a na snimci poziva koju je član obitelji uputio policiji, čuje se kako za Heather kaže da je nasilna i da pokušava ozlijediti sama sebe, ali da nema pristup oružju. Ovo nije prvi put da je u domu glumice intervenirala policija jer je Heather posla s policijom imala i ove veljače.

Tada je privedena zbog obiteljskog nasilja prema svom dečku Chrisu Heisseru. U veljači je dobila samo prekršajnu prijavu i kada je policija došla u njenu kuću tvrdila je kako je ozlijeđena, međutim na tijelu joj nisu pronašli nikakve ozljede.

U nekoliko navrata je bila hospitalizirana jer je miješala alkohol s tabletama i u nekoliko navrata se pokušala uz stručnu pomoć riješiti ovisnosti o alkoholu, ali bez uspjeha. 

Foto: Pixsell
Foto: Siniša Hančić/Pixsell
Foto: Robert Anić/Pixsell
Foto: Marko Lukunć/PIXSELL
Dolores Lambaša
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Dolores Lambaša
Foto: Petar Glebov/Pixsell, Tomislav Miletić/Pixsell, Žarko Bašić/Pixsell
Dolores Lambaša
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

80
8.000 eura, 8.000 eura!
00:07 19.06.2018.

Očito je ovim zvijezdama prelijepo pa pošandrcaju😕

GO
goronja
22:37 18.06.2018.

halo i Smanta Jo u Dinastiji