teška situacija

Potpuni slom slavne glumice: Tukla je suradnicu, divljala, razbijala ogledala...

Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
25.07.2019.
u 19:06
Nekoliko minuta prije početka predstave, 10. srpnja sve je kompletno otkazano jer je Faye nakon fizičkog napada na suradnicu imala potpuni slom i počela psovati kolege.
Pogledaj originalni članak

Oskarovka Faye Dunaway potvrdila je sve glasine o sebi da je teška i bahata suradnica, te dobila otkaz iz Broadwayske predstave 'Tea at Five' o životu Katherine Hepburn. Trebala je igrati glavnu i jedinu ulogu.

Faye je, kako tvrde suradnici stvorila neugodnu atmosferu, te su se svi počeli bojati za svoju sigurnost. Glumica je ošamarila suradnicu, divljala i bacala stvarni na nju, razbijala ogledala...

- Tražila je da osoblje teatra na koljenima čisti njezinu garderobu - kažu suradnici i dodaju: - Dunaway je na vlasuljarku bacala češljeve, kutije s ukosnicama, a počupala je i sijede vlasi iz perike jer je mislila da će glumiti mlađu verziju Hepburn.

Nekoliko minuta prije početka predstave, 10. srpnja sve je kompletno otkazano jer je Faye nakon fizičkog napada na suradnicu imala potpuni slom i počela psovati kolege. Da je sve ovo istina potvrdili su producenti predstave koji su joj uručili otkaz.

Nećete ih prepoznati! Pogledajte koji su glumci zbog uloge ugrozili zdravlje:

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.