top stars

Poslije brojnih obveza Franka Batelić trči kući svojem Ediju

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
top stars (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
top stars (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
top stars (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
top stars (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
top stars (1)
24.10.2010.
u 10:00
Zbog jurcanja na fakultet i probe često uspije pojesti samo jedan obrok na dan, a odnedavno ima još jednu obvezu zbog koje teško napušta svoj zagrebački stan.
Pogledaj originalni članak

Posljednja dva mjeseca Franki Batelić radni dan počinje u osam, a traje dugo u noć. “Krivac” za to je “Top Stars”, ludi tulum koji će se 13. studenoga održati u Areni Zagreb, gdje će publika uživati u trosatnoj glazbenoj ludnici s Frankom, Indirom Vladić, Tonyjem Cetinskim i Lukom Bulićem.

– Jedva čekam da stanem na pozornicu! Pripreme nisu lake jer trebamo naučiti stihove pjesama koje su bili hitovi posljednja tri desetljeća i uz to ide određena koreografija, koju moramo svladati, ali se istodobno dobro zabavljamo i zato sam uvjerena da će to biti odličan koncert. Toliko smo se zbližili te se sad često čujemo i privatno – kaže studentica ekonomije, priznajući kako ponekad mora markirati s predavanja.

– Profesori na sreću imaju razumijevanja za moja povremena izbivanja jer drukčije ne bih stigla – zahvalno će 18-godišnja Franka.

Zbog jurcanja na fakultet i probe često uspije pojesti samo jedan obrok na dan, a odnedavno ima još jednu obvezu zbog koje teško napušta svoj zagrebački stan.

– Od prijateljice sam dobila malu macu koju teška srca ostavljam doma samu. Kako sam mislila da je mačak, dala sam mu ime Edgar, a od milja sam ga zvala Edi. No, ispostavilo se da Edi nije mačak, ali još joj nisam nadjenula novo ime. Ostat će Edi – veli pjevačica koja je ovog tjedna demantirala navode o ljubavnoj vezi s Lukom Tomasom, frontmenom skupine Kinoklub.

Na koncertu u Zagrebu, a poslije u Rijeci, Zadru i Splitu Franka će imati poprilično zahtjevan repertoar.

– Napokon mi se ostvarila želja i pjevat ću “Billie Jean” Michaela Jacksona kojeg obožavam! Otplesat ću njegov moonwalk u štiklama, što neće biti nimalo jednostavno – kaže Franka. Zbog napornih plesnih vježbi opet je poželjela dobrodošlicu bolovima mišića, a njezine plesne korake budno prati Nina Jukić.

– Otkrila sam opet mišiće i zglobove na koje sam zaboravila, ali isplati se jer uživam u tome – kao uvijek veselo će Franka. Tony i Indira će u duetu otpjevati “Proud Mary” i tako utjeloviti Tinu i Ikea Turnera, Luka Bulić će pokušat što bolje skinuti Mladena Bodalca u hitu “Slaži mi” i Princea u njegovu hitu “Kiss”.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz