astrologinja predviđa

Popularnu voditeljicu u novoj godini čekaju brojni izazovi!

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
19.10.2018.
u 13:30
Bez imalo sumnje ostvarit će zavidnu i vrlo utjecajnu poziciju u karijeri koja će dugo trajati i omogućiti joj život po njezinoj mjeri.
Pogledaj originalni članak

Lijepa televizijska voditeljica, Romina Knežić, rođena je s vrlo dinamičnim potencijalima.

To znači da je njezina fizička i mentalna energija vrlo snažna i da njome utječe na ljude u svojem okruženju.

Njezino anđeosko lice krije vrlo čvrstu volju da sve svoje zamisli, ideje i želje provede u djelo te ostvari svoj cilj bez obzira na sitne i krupne prepreke. Rođenje u vrijeme mlađaka u znaku Bika donijelo joj je pragmatičnost, sposobnost dugoročnog planiranja, objedinjavanja želja i ciljeva te sposobnost materijaliziranja ideja i svojih intelektualnih potencijala. Ona zna reći “ne” ili “dosta je” i okrenuti novu stranicu.

Romina poduzima inicijativu u svim bliskim odnosima. Djeluje vrlo ozbiljno i autoritativno prema javnosti, iako svojim šarmantnim osmijehom može odavati dojam bezbrižnosti. Tajanstvena je kad je riječ o osobnom životu, što je profesionalno velika prednost.

Kada donese odluku, samo je pitanje trenutka kad će je ostvariti. Njezin je život sadržajan i tako će biti do kraja. Roditelje doživljava kao jedinstvenu frontu, što znači da im je pristup u odgoju bio istovjetan, ali karakterno je bliža očevim genima.

Muškarci koji je mogu osvojiti moraju imati društveni status i materijalnu stabilnost. Karijera joj je iznimno važna. U tom segmentu života ima jako puno energije i čini logične izbore, koji se pokažu dugoročno uspješnima.

Bez imalo sumnje ostvarit će zavidnu i vrlo utjecajnu poziciju u karijeri koja će dugo trajati i omogućiti joj život po njezinoj mjeri.

U emotivnom smislu vrlo je privržena osobama koje voli, čak bi se moglo reći da ih pomalo “guši” svojom pažnjom i ljubavlju. Emocije su joj intenzivne, tople i potkrijepljene praktičnim znakovima pažnje te prisutnošću u svakodnevici voljenih osoba. U obitelji cijene takav odnos i podržavaju njezine izbore.  

 

Sljedećih godinu-dvije dosta će se konkretnih događaja nanizati u životu Romine Knežić. Time ulazi u jednu novu životnu fazu. Može očekivati preseljenje, usavršavanje, promjenu medijske kuće, velike profesionalne projekte… Sve to izgleda lijepo, ali nosi brojne izazove, a oni više neće moći biti skriveni od javnosti niti će u donošenju odluka moći biti samostalna. Ponovno majčinstvo također je jedan od izazova, ali onih ljepših.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

BU
Budak
15:44 19.10.2018.

Ova promiskuitetna konjina od žene iz hira razara brakove po Zagrebu. Sad je uhvatila ravnatelja Zagrebačke filharmonije koji je otišao s njom nakon više od 20 godina braka. Prije toga je nekoliko ljudi uništila život tako i jednom poznatom odvjetniku. Kuloari bruje da ih je zarazila sa spolnom bolesti kroz koje su žene i otkrile afrere muževa.

TI
Tihe22
16:27 26.10.2018.

Predivno je kako astrolologinja komplimentira ovako jednoj promiskuitetnosti osoba koja unistava tude zivote i ostvaruje svoje ciljeve preko leseva. Kada tako “dobro” prorice sudbinu neobicno je da nije u zvjezdama vidjela zaraznu spolno prenosivu bolest koja nasu voditeljicu “ andeoskog lica” onemogucava da zatrudni, pa je prorocanstvo o majcinstvu iluzija. Promasena je i prica o njezinom buducem uspjehu u karijeri, jer joj njezin intelektualni nivo omogucava jedino citanje vijesti sa blesimetra. O “ toplini” njezinih emocija astrologinji sugeriram da porazgovara sa njezinim kolegama i bivsim partnerima. On ce jos reci puno vise od zvjezda.

HE
HercegBosna
14:21 19.10.2018.

Nemam nista protiv ove zene. Svaka cast na dosadasnjom radu i sve najbolje. Pozdrav iz novosusjedne Republike Herceg Bosne.