Skriven od pogleda

Na krovu Zagrebačkog plesnog centra otvoren pop - up bar

Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
29.06.2017.
u 15:07
Na otvorenju pop-up bara Corona Sunsets Session uživali su brojni posjetitelji među kojima i poznata lica: Iva Šulentić, Judita Franković, Aljoša Šerić, Ana Maras, Damir Kedžo...
Pogledaj originalni članak

Tajnovita lokacija u samom središtu grada, skrivena od pogleda na krovu Zagrebačkog plesnog centra, bila je idealna za opušteno druženje i otvorenje pop-up bara Corona Sunsets Session, koji nakon brojnih svjetskih destinacija prvi put dolazi u Zagreb.

Uz pivo, uz koje obavezno ide i kriška limete, na otvorenju pop-up bara, uživali su brojni posjetitelji među kojima i mnoga poznata lica: Rene Bitorajac, Ivan Šarić, Iva Šulentić, Damir Kedžo, Slavko Sobin, Aljoša Šerić, Daniel Bilić, Ana Stunić, Ana Maras, Judita Franković, Edvin Liverić, Lidija Lešić, Isabela Rakonić, Anamarija Brkić, Robert Sever i brojni drugi.

Corona Sunsets Session, jedan u nizu globalno poznatih evenata, prvi put u Zagreb donosi pravi doživljaj ljeta u maštovito uređenom pop-up baru. Ove sezone bit će to mjesto na kojem ćete se prepustiti čarima slikovitog zalaska sunca uz hladno osvježenje koje donosi Corona. Tijekom 10 dana, u ovom će jedinstvenom baru moći uživati svi ljubitelji poznatog meksičkog piva, a najbolja lounge zona sa zalaskom sunca uz ritmove DJ-a postat će hit mjesto za afterwork druženje. Sunce, zabava, plaža i palme prve su asocijacije na popularni brand piva, a za pravi užitak dovoljno je posjetiti novootvoreni pop-up bar na skrivenom krovu u središtu grada. 
Pop - up bar otvoren je od četvrtka, 29. lipnja, do subote, 08. srpnja, svakog dana od 17 do 23 sata na krovu Zagrebačkog plesnog centra (Ilica 10). 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.