na crvenom tepihu

Ponovno u javnosti! Nakon dvije godine borbe s teškom bolešću, slavna pjevačica prošetala s dečkom

Foto: profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Screenshot
Foto: profimedia
Foto: profimedia
15.09.2021.
u 08:00
A osim toga, bila je i jedna od prezenterica glamuroznog događaja čija je glavna voditeljica bila američka reperica i kantautorica Doja Cat.
Pogledaj originalni članak

Glazbenica Avril Lavigne (36) nakon dviije godine napokon je u javnosti! Naime, pjevačica se, nakon što je oboljela od lajmske bolesti, povukla od svih javnih događanja i potpuno fokusirala na ozdravljenje. Zbog svega su fanovi jedva dočekali njihovu miljenicu ugledati na ovogodišnjem crvenom tepihu MTV Video Music Awards u New Yorku. 

Još je zbog jedne stvari ova večer za nju bila posebna. Avril se tu prvi put pojavila sa svojim novim dečkom, dvije godine mlađim američkim glazbenikom Modom Sunom. 

Foto: profimedia
A osim toga, bila je i jedna od prezenterica glamuroznog događaja čija je glavna voditeljica bila američka reperica i kantautorica Doja Cat.

Avril je izgledala senzacionalno u ružičastom odijelu odvažnog uzorka modnog brenda Area, svjetlucavim topom marke Cristahlea te pripadajućom torbicom Jimmy Choo, a njezin izgled na svom portalu pohvalio je i američki Vogue.

Pjevačica je snimila i duet "Flames" s novim dečkom, reperom čije je pravo ime Derek Ryan Smit. Naime, spojila ih je suradnja na njezinom novom albumu i danonoćni rad u glazbenom studiju odakle nisu izlazili dva mjeseca, piše magazin People. Album će biti objavljen potkraj godine, a zaljubljeni par odlučio je da je napokon vrijeme da se zajedno pojave na nekom važnom događaju i pokažu svima da su zajedno. 

- Tako je jaka i samouvjerena, ali ispunjena emocijama i jedinstvenim infleksijama koje samo njezin glas može učiniti. Ova pjesma ima puno veću težinu nego što se čini. U njemu je vrlo duboka poruka – ispričao je Mod Sun o njihovom duetu. A ona mu je uzvratila riječima: "Stvorili smo neposrednu vezu od prvog dana u studiju. On je nevjerojatan umjetnik i producent".

Avril se počela loše osjećati 2014. godine, bila je jako iscrpljena i premorena, a nije joj bilo jasno zašto. No zahvaljujući prijateljici Yolandi Hadid, koja je također bolovala od lajmske bolesti, počela je sumnjati o čemu se radi.

Nakon službene dijagnoze kod liječnika počelo je teško razdoblje.

"Bila sam u krevetu dvije je**** godine. Bolest prenosi krpelj koji je zaražen spiralnom bakterijom i morala sam uzimati nekoliko različitih antibiotika istovremeno koji polako ubijaju tu bakteriju", otkrila je Avril i rekla da se osjećala kao zatvorenica u vlastitom tijelu. Dugo izbivanje sa scene bilo je uzrokovano osim lošim fizičkim, i lošim psihičkim stanjem, što možda i nije iznenađujuće s obzirom na činjenicu da je ova pauza bila Avrilina prva, otkad je navršila 15 godina.

Avril iz sebe ima dva propala braka, sa sunarodnjakom Deryckom Whibleyjem, producentom od kojeg se zbog neslaganja naravi, kako se to obično navodi, razvela 2010. poslije četiri godine braka, te s pjevačem i gitaristom kanadskog benda "Nickelback" Chadom Kroegerom od 2006. do 2010..

On je, pak, bio u otvorenoj vezi s američkom vlogericom Tanom Mongeau te s glumicom Bellom Thorne. 

VIDEO>>Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.