uhvaćeni u seksi plesu

Ponovno su zajedno, a njezini su roditelji potpuno poludjeli zbog toga

Foto: Youtube (screenshot)
selena gomez
Foto: Twitter
selena gomez
Foto: Twitter
selena gomez
Foto: Twitter
selena gomez
11.03.2014.
u 11:46
Roditelji Selene Gomez oštro se protive njenoj vezi s Justinom Bieberom, prozvavši ga bitangom koju smatraju odgovornom što je Selena u siječnju završila u klinici za rehabilitaciju
Pogledaj originalni članak

Selena Gomez obnovila je vezu s Justinom Bieberom, a njezini su roditelji potpuno poludjeli zbog toga. Majka Mandy i očuh Brian oštro se protive vezi s problematičnom pop-zvijezdom, prozvavši ga bitangom koju smatraju odgovornom što je Selena u siječnju završila u klinici za rehabilitaciju.

– Nemaju nikakvu kontrolu nad njom. Upotrijebila je kartu "tko donosi novac?" Izazvala je potpunu ludnicu – ispričao je izvor blizak obitelji.

Selena i Justin viđeni su u petak u Teksasu dok su pili kavu u Starbucksu, a izmijenili su i poljubac. Potom su otišli u obližnji plesni studio u kojem su zajedno plesali sat vremena nasamo, a Bieber je potom objavio video njihova seksi plesa na svom Instagramu, no vrlo brzo ga je izbrisao.

Dok Selenini roditelji Biebera smatraju lošim utjecajem, njegova majka obožava Selenu.

– Ona je dobra za njega i odlični su zajedno. Ozbiljno, tko je ne bi volio? Jako je draga – rekla je Bieberova majka jednom prilikom.

>>'Procurilo' svjedočenje Justina Biebera, poludio na pitanje o Seleni Gomez

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
12:06 11.03.2014.

da definitivno , nova Lohanica, ili ti Emy, ako nastavi sa Bieberom.....R.I.P