Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iritantan do bola!

'Procurilo' svjedočenje Justina Biebera, poludio na pitanje o Seleni Gomez

Justin Bieber
Foto: Screenshot
1/10
10.03.2014.
u 19:34

Justin Bieber bahati je klinac, pretpostavljali su svi koji su ikad popratili neki njegov javni nastup...

Justin Bieber bahati je klinac, zaključili su to svi koji su ikada pratili neki njegov javni nastup. No, da će biti toliko bahat na davanju iskaza, to nitko nije očekivao. Snimka njegova svjedočenja, koju je nedavno objavio TMZ, postaje hit, a mnogi komentiraju kako je ovo vrhunac njegove iritantnosti.

Riječ je o iskazu koji je Bieber morao dati zbog tužbe koju je, protiv njega i njegovih tjelohranitelja, podigao fotograf Jeffrey Binion. U prostoriji je bio prisutan i Bieberov odvjetnik Mark DiCowden. Njegova besmislena pitanja, bahatost, nezainteresiranost i namigivanje iritirali su sve prisutne tijekom ispitivanja.

Bieber je bio bahat, a jedino ga je iz takta izbacilo pitanje o Seleni Gomez. – Ne pitajte me više o njoj, ponovio je nekoliko puta Bieber, a nakon toga uzeo stanku. Izgleda da bivšu curu štiti pod cijenu svega.

>>Isus mu krasi tijelo: Tko je znao da ima toliko tetovaža?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije