tajne i izdaje

Pogledajte koje su sve poznate Hrvatice došle otkriti što je 'Slatka mala tajna'

Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
14.09.2018.
u 11:22
Odmak od tipičnog trilera okupio brojne poznate žene iz javnog života
Pogledaj originalni članak

Napet, glamurozan i duhovit triler pun prevrata, izdaja i tajni - redatelja i scenarista Paula Feiga s Annom Kendrick i Blake Lively u glavnim ulogama jučer je na premijeri u Kaptol Boutique Cinema okupio brojne poznate žene.

Film 'Slatka mala tajna' došle su pogledati Jadranka Islamović, direktorica CineStara i član uprave, Iva Radić osnivačica portala Journal.hr, manekenka Ljupka Gojić Mikić, poduzetnica te bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović, voditeljica Daniela Trbović, dizajnerica, modna urednica, stilistica i bivša manekenka Kristina Bradač, bivša manekenkaTatjana Dragović, glumica Marija Borić, voditeljica Renata Sopek, bivša manekenka Ivana Ergić, Kristina Burja, bivša misica Ivana Delač, glumica Kristina Krepela, glumica Anamarija Vrdoljak, glumica Katarina Baban te mnogi drugi.

Nakon što su pogledale film baziran na debitantskom romanu Darcey Bell iz 2017. godine u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema posebno je zabavno bilo kada je nastupio mladi i talentirani Vlaho Arbulić, da bi potom sve posjetiteljice ovog eventa rasplesao DJ Ozren Kanceljak.  

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodni look


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.