Sretna obitelj

Pogledajte kako Boris Rogoznica pjesmom uspavljuje suprugu Doris i sina Donata

Foto: Instagram
Doris Pinčić
Foto: Boris Ščitar
doris pinčić
Foto: Filip Brala/PIXSELL
doris i boris
28.10.2016.
u 16:33
Oni su moja sreća, snaga i ljubav – i kad me ljute i kad sviramo skupa prije spavanja, kaže Doris Pinčić Rogoznica
Pogledaj originalni članak

U obitelji glumice i voditeljice Doris Pinčić Rogoznice uvijek se čuju smijeh i pjesma, a njezin suprug Boris Rogoznica njoj i njihovu sinu Donatu često priredi i mali koncert kod kuće. Tako je glumica na Instagramu objavila kratki video i obožavateljima dočarala kako ih pjesmom uspavljuje. 

Uz video u kojem Boris pjeva pjesmu "Pokora", Doris je napisala: "Oni su moja sreća, snaga i ljubav – i kad me ljute i kad sviramo skupa prije spavanja." Doris često u intervjuima ističe kako joj je suprug Boris velika podrška i oslonac, a ova mala obitelj sve radi zajedno. Najviše uživaju kada imaju dovoljno slobodnog vremena za vožnju biciklom i odlazak u prirodu.

– Podrška obitelj je ključ, a ljubav i želja da stvorim nešto od života poticaj su mi da dalje radim i budem uspješna – kaže Doris. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.