Dječji show

Počelo snimanje druge sezone „Zvjezdica“!

Foto: RTL
zvjezdice
Foto: RTL
zvjezdice
Foto: RTL
zvjezdice
15.01.2016.
u 18:01
Baš kao i u prvoj sezoni, i ovoga puta će klince i klinceze anđeoskih glasova kroz „Zvjezdice“ voditi Doris Pinčić Rogoznica i Nives Čanović
Pogledaj originalni članak

Počelo je snimanje druge sezone popularnog dječjeg natjecateljskog glazbenog showa, a baš kao i u prvoj sezoni, i ovoga puta će klince i klinceze anđeoskih glasova kroz „Zvjezdice“ voditi Doris Pinčić Rogoznica i Nives Čanović.

Najteže odluke su i u drugoj sezoni na već dobro poznatom peteročlanom žiriju kojeg čine dvije dame i tri gospodina. Vanna, Alka Vuica, Zdravko Šljivac, Enis Bešlagić i Luka Nižetić i ove će godine birati najsjajniju malu zvjezdicu.

-Druga sezona zvjezdica pokazala nam je da u Hrvatskoj ima još jako puno talentirane djece. Ono što nas sve posebno veseli je to da ove godine imamo mnogo više dečkića na pozornici. Žiri je klasično zabavan i iz epizode u epizodu svi s nestrpljenjem čekamo Alkine modne kombinacije, Enisove spačke, Vanine i Zdravkove mudre savjete našim malim zvjezdicama te Lukinu sreću kada prepozna da dijete pjeva odlično i da je još k tome iz Splita. Lijepo nam je, to osjeti publika u studiju, a nadam se da će i ona u svojim domovima kada krenemo s emitiranjem- kazala je Doris Pinčić Rogoznica koja će i u drugoj sezoni pratiti naše male zvjezdice kroz sve faze natjecanja.

Prve dojmove nakon nastupa u backsatgeu će donositi Nives Čanović. Baš poput voditeljica i naš je žiri već dobro poznat fanovima showa. Pet crvenih stolica zauzet će jedna od najvećih pjevačih diva u Hrvatskoj, jedna od najcjenjenijih domaćih autorica glazbenih autorica, legendarni maestro i voditelj slavnog pjevačkog zbora „Zvjezdice“, jedan od najomiljenijih glazbenika mlađe generacije te jedan od najpopularnijih glumaca s ovih prostora. 

A pravila su ostala ista - žiri, koji sjedi u stolicama, ne vidi natjecatelje dok pjevaju već su ispred njih samo ekrani na kojima su kratke informacije o pjevaču koji je tog trena na pozornici. Ako se žiriju svidi izvođač, pritiskom na zeleni gumb stolica se diže iznad pozornice i tada žiri napokon vidi pjevača. No ukoliko mu se usred pjesme taj natjecatelj ne svidi, pritiskom na crveni gumb spušta se ponovno ispod razine pozornice, odnosno, natjecatelj gubi glas žirija. Za prolazak dalje, natjecatelj treba imati svih pet glasova, a ako dobije četiri, mora ponovno pjevati I to u 'a capella' fazi natjecanja. Tada žiri finalno odlučuje ide li kandidat dalje ili ne.

„Zvjezdice“ će zasigurno ponovno oduševiti sve koji vole slušati sjajne male pjevačke talente, a snimanje je u punom mahu. Gledatelji će, zajedno s našim voditeljicama, žirijem i natjecateljima, vrlo uskoro krenuti u novu glazbenu pustolovinu. „Zvjezdice“ sjaje ovog proljeća samo na RTL-u!

>>Zbog Meri Andraković plakale i Vanna i Alka

>>Lovro Ivić doslovno raspametio žiri: Ovo je bilo vrh vrhova!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HH
helgin@hogar
21:45 15.01.2016.

ali nema adekvatnog mjesta u hrvatskoj nego u beogradu!