Pobjednik novog kulinarskog showa

‘Pobjedi se nisam nadao, a najviše sam naučio od Gretića’

Foto: Božidar Prezelj/HRT
Foto: Božidar Prezelj/HRT
Kuhan i pečen
Foto: Božidar Prezelj/HRT
Foto: Božidar Prezelj/HRT
Foto: Božidar Prezelj/HRT
Foto: Božidar Prezelj/HRT
04.12.2019.
u 22:15
Došao sam u emisiju “Kuhan i pečen” kako bih se dobro zabavio, upoznao profesionalne chefove, pogotovo Skoku i Gretića, naučio neke nove tehnike, a pobjeda mi nije bila na pameti- kaže 26-godišnji Ivan Medić.
Pogledaj originalni članak

Titulom najboljeg hrvatskog kuhara amatera u prvoj sezoni HRT-ova showa ‘Kuhan i pečen’ okrunio se Ivan Medić. Pobjedu u showu 26-godišnji Iločanin, kaže, nije očekivao, a svoj cilj ispunio je već na samom početku prošavši prvi krug natjecanja.

– Došao sam u emisiju “Kuhan i pečen” kako bih se dobro zabavio, upoznao profesionalne chefove, pogotovo Skoku i Gretića, naučio neke nove tehnike, a pobjeda mi nije bila na pameti. Zapravo, cilj mi je bio proći prvi krug i tad sam već bio zadovoljan. A sada kad sam pobijedio, osjećam se sjajno, samouvjerenije kuham, općenito mi je ova godina jako uspješna pa je ovo šlag na torti za kraj godine – istaknuo je Ivan u intervjuu nakon pobjede i dodao kako mu ova pobjeda znači jako puno.

Obožavam kuhati, volim učiti o kuhanju, novim tehnikama, namirnicama. Pratim rad hrvatskih i svjetskih chefova. Drago mi je da nakon svih godina otkako kuham, učim i eksperimentiram, mogu reći da nije bilo uzalud! – istaknuo je Medić koji je svojim slasnim jelima tijekom showa, ali i u finalu, oduševio i zahtjevno nepce proslavljenog chefa i suca Toma Gretića.

– On je sjajan, ima toliko znanja i iskustva da je to nevjerojatno, pogledao sam svaku epizodu showa “Kuhan i pečen” i svaki komentar mu je na mjestu. Pokupio sam dosta savjeta od njega tijekom razgovora u backstageu. Obožavam razgovarati o hrani pa sam pozorno slušao i upijao – istaknuo je pobjednik prve sezone. Potraga za njegovim nasljednikom već je krenula, a u drugoj sezoni bit će i nekoliko noviteta. Naime, zvjezdanom kuharskom timu kojeg čine David Skoko, Christian Misirača, Ivan Erak, Anita Margić i Ivana Bekavac pridružuju se chefovi Sabina Jalšić i Igor Gudac, dok će jela i dalje ocjenjivati Tom Gretić.

Foto: Božidar Prezelj/HRT

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.