Zasjenio i Tajči

Plakat ćete od smijeha! Dalibor Petko podijelio snimku TV nastupa staru više od 25 godina

Foto: Screenshot
petko
Foto: Screenshot
petko
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Dalibor Petko
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Dalibor Petko
Foto: PR FOTO
dalibor petko
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
30.10.2015., Zagreb - Snimanje emisije In Magazin Nova tv-a. Redakcija In Magazina. Dalibor Petko i Renata Koncic Minea. Photo:
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
08.06.2015., kavana Johann Franck, Zagreb - Kaufland Fashion Week, prva vecer. Dalibor Petko. Photo:
01.07.2016.
u 17:40
Kako ide ona, nakon ucjene od 10 000 eura odlučio sam i ja da je bolje sam objaviti video. Evo i tog 'senzacionalnog' nastupa. Nadam se da ćemo i nakon ovog ostati prijatelji- napisao je Petko uz video
Pogledaj originalni članak

Omiljeni radijski voditelj Dalibor Petko na svom Facebook profilu objavio je urnebesnu snimku svog nastupa na Turbo Limach Showu staru točno 26 godina.

-Kako ide ona, nakon ucjene od 10 000 eura odlučio sam i ja da je bolje sam objaviti video. Evo i tog 'senzacionalnog' nastupa. Nadam se da ćemo i nakon ovog ostati prijatelji- napisao je Petko uz video na kojem imitira Tajči i pjeva 'Hajde da ludujemo'

Njegov nastup osim brojnih obožavatelja oduševio je i brojne zvijezde među kojima su Sementa Rajhard, Sandi Cenov, Doris Pinčić-Rogoznica, Andrea Andrassy...

Na Petkov nastup osvrnuo se i Ivica Propadalo. - Vrh... Šteta da nisi nastavio tim putem :))) bravo Petče- poručio mu je glazbenik. 

>>Ne volim politiku, ja uveseljavam ljude

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

NO
northofvr
18:38 01.07.2016.

Vec se onda vidjelo da ce biti "pravi muskarac"

DA
davorrrr
19:02 01.07.2016.

preseravanje vec 26 godina...

ZV
zvonimir13
18:00 01.07.2016.

i izgledao mi je kao tetka!

Još iz rubrike Showbiz