Tretman od 33.000 kn

Pjevačica se pomladila: Ovo je stvarno previše botoksa

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
24.08.2018.
u 09:10
Pogledaj originalni članak

Bivša članica Spice Girls Mel B šokirala je sve svojim novim izgledom koji je očito rezultat pretjeranog korištenja botoksa.
Pjevačica je svoj novi izgled prvi put pokazala ovaj tjedan na otkrivanju zvijezde Simonu Cowellu na Stazi slavnih, a paparazzi su je snimili i jučer u večernjem izlasku u Los Angelesu.
Kako piše The Sun, 43-godišnja pjevačica bila je na tretmanu pomlađivanja za koji je izdvojila 33 tisuće kuna. Tretman je uključio ''peglanje'' bora na čelu i bradi i umetke u obrazima. I njeni obožavatelji na društvenim mrežama komentirali su ovaj novi look pjevačice i zaključili kako je pretjerala.
– Ovo je stvarno previše botoksa. Na prvi pogled sam pomislila da je ovo Kim Kardashian – bili su samo neki od komentara.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz