nakon tri puta

Pjevačica objavila rezultate testa na koronu: Nemam simptoma. Jedna nosnica pozitivna, a druga negativna

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Hutchins Photo/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
USA - "What Men Want" Premiere - Westwood
Foto: Hutchins Photo/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
USA - "What Men Want" Premiere - Westwood
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
'What Men Want' US Premiere - Los Angles
Foto: Joseph Martinez/PictureLux/PIXSELL/PictureLux/PIXSELL
Paramount Pictures' "What Men Want" Premiere
Foto: AJ4/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
2018 Soul Train Music Awards
15.11.2020.
u 12:46
Pjevačica je otkrila da su rezultati bili zbunjujući te je kazala kako joj je jedna nosnica pozitivna na virus, a druga negativna te priložila rezultate kao dokaz.
Pogledaj originalni članak

Američka pjevačica Erykah Badu testirala se na koronavirus i podijelila svoje rezultate na društvenim mrežama. Pjevačica je otkrila da su rezultati bili zbunjujući te je kazala kako joj je jedna nosnica pozitivna na virus, a druga negativna te priložila rezultate kao dokaz.

"Nemam simptoma. Testirala sam se na covid-19. Isti stroj. Lijeva nosnica pozitivna. Desna nosnica negativna", stoji u objavi pjevačice koja je kazala kako se testirala čak tri puta, no da je njezin doktor prijavio samo pozitivan rezultat.

Foto: Twitter

"Ovo je moj treći brzi test u 24 sata. Mi se svi uvijek testiramo prije svakog nastupa. Prije ovog sam se testirala dva puta i lijeva nosnica je bila pozitivna, a desna negativna. Moramo istražiti ove testove, želim svoj novac natrag" kazala je Erykah i nastavila:
"Nešto se sumnjivo događa. Danas sam četiri puta testiran. Rezultati dva puta pozitivni, dva puta negativni. Isti stroj, isti test, ista sestra. Brzi antigenski test od BD-a"

Foto: Twitter

Slična iskustva s istim proivođačem testova imao je i čelnik tvrtke Tesla Inc., Elon Musk. 
On je komentirao kako su mu u istom danu testovi tvrtke Becton Dickinson and Co bili dva puta pozitivni i negativni, a testirao se četiri puta. 
"Nešto se sumnjivo događa. Danas sam četiri puta testiran. Rezultati dva puta pozitivni, dva puta negativni. Isti stroj, isti test, ista sestra. Brzi antigenski test od BD-a" napisao je Musk na Twitteru.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KE
Kentucky
13:03 15.11.2020.

Oće To!

FE
FerengiZagreb
14:45 15.11.2020.

pa kaaaaak