NOVI GLAZBENI IZAZOV

Pjesmom "Čuva te mama" Lana Klingor najavila album uspavanki

Foto: Pixsell
Pjesmom "Čuva te mama" Lana Klingor najavila album uspavanki
28.09.2009.
u 13:16
I sama majka jednogodišnje kćerkice Kiare, svoju je ljubav prema glazbi iskoristila kako bi drugoj djeci i roditeljima približila danas već zaboravljen svijet uspavanki.
Pogledaj originalni članak

Lana Klingor predstavila je svoj novi glazbeni izričaj. Na Dječjem sajmu u zagrebačkoj Areni pjevačica je premijerno izvela singl "Čuva te mama" kojim najavljuje album dječjih uspavanki "Laku noć" čiji se izlazak očekuje u studenom.

I sama majka jednogodišnje kćerkice Kiare s kojom je upoznala jedan novi svijet - svijet majčinstva, svoju je ljubav prema glazbi i profesionalni poziv glazbenice "iskoristila" kako bi drugoj djeci i roditeljima približila danas već pomalo zaboravljen svijet uspavanki.

Na novom je albumu Lana surađivala s poznatim glazbenim dvojcem Brankom Delić i Silvestrom Dragojem, a na njemu će se naći osam novih autorskih pjesama i dvije obrade tradicionalnih dječjih pjesama.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz