kumovi drugi put

Pippa i princ Harry bit će kumovi Kateinu i Williamovu djetetu?

Foto: Pixsell
Pippa i princ Harry bit će kumovi Kateinu i Williamovu djetetu?
05.12.2012.
u 16:25
Kako članovi britanske kraljevske obitelji imaju nekoliko kumova na krštenju, pretpostavlja se da će jedan od njih biti i Williamov najbolji prijatelj Thomas van Straubenzee.
Pogledaj originalni članak

Među mnogobrojnim nagađanjima Britanaca o djetetu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea je i ono koga će Kate i William izabrati za krsne kumove nasljednika krune. Izvori s dvora smatraju da će Kate tu ulogu dodijeliti svojoj sestri Pippi Middleton, a William bratu princu Harryju.

Kako članovi britanske kraljevske obitelji imaju nekoliko kumova na krštenju, pretpostavlja se da će jedan od njih biti i Williamov najbolji prijatelj Thomas van Straubenzee. Četvrti kum mogao bi biti Hugh van Custem, otac Williamova kumčeta Grace van Custem koja je bila djeveruša na prinčevu vjenčanju.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MO
modovisisajteMaraschino
17:51 05.12.2012.

a ja mislio da će Milanović biti kum....

TM
trade_mark
13:37 06.12.2012.

ideš...!!

OB
-obrisani-
17:17 05.12.2012.

Udarna vijest u cijeloj Prištini ! ! !