izvrsno

Parni valjak oduševio svoje obožavatelje prvim nastupom na Hvaru

Foto: PR FOTO
parni valjak
Foto: PR FOTO
parni valjak
Foto: PR FOTO
parni valjak
Foto: PR FOTO
parni valjak
31.08.2015.
u 10:36
Parni Valjak jedan je od najvećih, odnosno najpopularnijih zagrebačkih rock-sastava. Osnovan je 29. studenog 1975., a na sceni je do danas ostavio veliki trag
Pogledaj originalni članak

Da pale i žare hrvatskom scenom, pokazali su zagrebački rockeri Parni valjak na live acoustic koncertu koji je prvi put održan u Hvaru u petak, 28. kolovoza 2015. Predivan ljetni ugođaj i vesela atmosfera obojili su nastup "Parnog valjka" u sklopu proslave 40 godina njihove karijere. Jedan od najpopularnijih rock-sastava raspjevao je i rasplesao domaću i stranu publiku koji nisu htjeli da koncert završi. Gotovo tisuću obožavatelja uživalo je u hitovima "Parnog valjka" poput "Jesen u meni", "U ljubav vjerujem" i "Lutke za bal" u prekrasnom prostoru hvarske Venerande. Svojom uigranošću i vrhunskom izvedbom, Parni valjak pokazali su još jednom kako zvuče najbolji.

Parni valjak jedan je od najvećih, odnosno najpopularnijih zagrebačkih rock sastava. Osnovan je 29. studenog 1975., a na sceni je do danas ostavio veliki trag. Grupa je nastala razilaženjem Grupe 220. Ova je grupa jedna od predvodnica čitavog vala rock i pop-rock grupa na ovim prostorima. Posljednji album "Nema predaje" objavili su prije dvije godine u luksuznom limitiranom izdanju, standardnom izdanju te na dvostrukom LP-u.

Nedavno je Parni Valjak dobio još jedno veliko priznanje, nagradu Grada Zagreba za najviše zasluge u promicanju društvenog života u gradu

>>Nakon 14 godina Parni valjak stiže u Šibenik!

>>Parni Valjak oduševljava novim singlom 'Samo ti'. Poslušajte!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.