Tulum za 33. rođendan

Paris Hilton u kičastoj haljini slavila rođendan

Foto: Instagram
Paris Hilton u kičastoj haljini slavila rođendan
16.02.2014.
u 16:40
Rođendan joj je sutra, no Paris Hilton poznata je partijanerica te ga je već počela slaviti. Nasljednica i starleta ovog je vikenda počela obilježavati svoj 33. rođendan...
Pogledaj originalni članak

Rođendan joj je sutra, no Paris Hilton poznata je partijanerica te ga je već počela slaviti. Nasljednica i starleta ovog je vikenda počela obilježavati svoj 33. rođendan, a s fanovima je podijelila sliku svoje odjevne kombinacije povodom toga.

- Obožavam svoju prekrasnu haljinu za rođendan. Osjećam se kao princeza. Hvala Alonu Livneu koji ju je dizajnirao, rekla je Paris te cijeli outfitn zaokružila tijarom na glavi te šljokicama na štiklama. Tulum je održan u noćnom klubu Greystone Mandor u Los Angelesu, a da tulum bude bolji, Paris se prihvatila i i DJ pulta.

>>Paris Hilton pokazala čvrsti trbuh odjevena u seksi kožu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.