Bila je kao zombi

Paltrow: Suprug me upozorio da imam poslijeporođajnu depresiju

Foto: pixsell
Paltrow: Suprug me upozorio da imam poslijeporođajnu depresiju
30.04.2012.
u 16:42
Glumica je otkrila da je shvatila kako ima poslijeporođajnu depresiju tek nakon što joj je suprug na to ukazao. Osjećala se potpuno izolirano i nije se mogla povezati sa sinom
Pogledaj originalni članak


Tijekom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji glumica je progovorila o poslijeporođajnoj depresiji s kojom se borila 2006. godine nakon rođenja sina Mosesa. Priznala je da nije znala što je muči sve dok joj suprug Chris Martin nije ukazao na to.

– Sa sinom se nisam mogla povezati onako kako sam to uspjela s kćeri i nisam razumjela zašto. Osjećala sam se kao zombi, potpuno izolirano. Nisam znala što nije u redu sa mnom. Suprug mi je tada rekao: 'Nešto nije u redu, mislim da imaš poslijeporođajnu depresiju' – otkrila je Gwyneth Paltrow i dodala da je nakon što se informirala shvatila da ima sve simptome poslijeporođajne depresije iako je u početku mislila da to nije moguće.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.