Crna ruža

Ozlem postaje velika opasnost koju nije moguće zaustaviti

Foto: Promo
Crna ruža
Foto: Promo
Crna ruža
Foto: Promo
Crna ruža
Foto: Promo
Crna ruža
12.12.2014.
u 15:41
Majka Kadrije posjećuje Ebru u zatvoru, ona joj priznaje da nije izbola napadača
Pogledaj originalni članak

Ispred škole, Ada i Maja se suočavaju sa zadirkivanjima i ruganjem svojih školskih kolega, no Baran staje na njihovu stranu i brani ih.

Nakon što mu je Kasim ubacio bubu u uho, Kendal se razbjesni i napadne Ozlem da mu je ona ukrala stvari iz sefa. Sukob s Kendalom dovest će je u posve neočekivanu nevolju koja će samo rasplamsati njezinu želju za osvetom.

Ozlem postaje velika opasnost koju nije moguće zaustaviti. Majka Kadrije posjećuje Ebru u zatvoru. Ebru joj priznaje da nije ona izbola napadača. Firat uspijeva srediti da Ebru izađe iz zatvora, premda spor još uvijek traje. Firat se dovodi u životnu opasnost kako bi zaštitio Ebru, a ona sebe drži odgovornom za sve što se dogodilo.

>>Firat ne odustaje od istrage, međutim, upornost će ga skupo stajati

>>Baran posjećuje grob svog oca kako bi si olakšao dušu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.