Tražila je Britanca

Ovog zgodnog glazbenika Meghan je htjela osvojiti prije Harryja

Foto: Press Association/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
Foto: Reuters/Pixsell
21.05.2019.
u 13:57
Vojvotkinja od Sussexa povjerila je bivšoj prijateljici, televizijskoj voditeljici Lizzie Cundy kako joj se sviđaju Britanci i tražila je da je upozna s nekim zgodnim poznatim Britancem koji je solo.
Pogledaj originalni članak

Britanska voditeljica Lizzie Cundy ispričala je britanskim medijima sve o svojoj prijateljici Meghan Markle, američkoj glumici koja je lani udajom za britanskog princa Harryja postala vojvotkinja od Sussexa. 

Otkrila je i jedan detalj koji je odmah zaintrigirao javnost, a tiče se Meghanina ljubavnog života, piše Daily Mail. Lizzie je glumicu upoznala na jednoj  humanitarnoj večeri, a Meghan je u to vrijeme zatvarala jedno poglavlje svog života jer se upravo rastala od prvog supruga Trevora Engelsona.

Kroz priču su se voditeljica i glumica dotakle i ljubavi i Meghan ju je upitala poznaje li nekog slavnog Britanca s kojim je može spojiti jer je sada solo, a sviđaju joj se Britanci. 

– Pričale smo o svemu, a Meghan je bila jako zabavna i opuštena. Kada me pitala poznajem li nekog slavnog muškarca, rekla samo joj da ćemo pronaći nekoga – ispričala je Lizzie.

Foto: PA/Pixsell

Pokazala joj je nogometaša Ashleyja Colea, ali Meghan se nije svidio jer je na lošem glasu kao preljubnik. Meghan je brzo ostvarila svoj cilj i upoznala je jednog od najpoznatijih Britanaca koji su bili solo u tom trenutku – princa Harryja. 

Princ nije bio jedini na kojeg je Meghan tada 'bacila oko' i navodno joj se svidio i Matt Cardle pobjednik X Factora. U međuvremenu je upoznala Harryja i interes za zgodnim pobjednikom glazbenog showa naglo je nestao. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.