njemačka pjevačica

Ova žena predstavlja Hrvatsku u njemačkom showu: 'Želim pobjedu za svoju domovinu i majku Mariju'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
13.05.2021.
u 12:51
“Free European Song Contest”  tada je “zamijenio” Euroviziju koja je otkazana zbog pandemije koronavirusa. Iako će se ove godine Eurovizija održati, Stefan Raab zbog velike popularnosti nastavlja sa showom.
Pogledaj originalni članak

Njemačka pjevačica Jasmin Wagner ovu će subotu, 15. svibnja, predstavljati Hrvatsku na “Free European Song Contestu” koji će se prikazivati na njemačkom TV programu ProSieben. Jasmin je kći Hrvatice, a uz njemačko ima i hrvatsko državljanstvo, piše Fenix Magazin. 

Riječ je o improviziranoj Euroviziji koju je prošle godine pokrenuo popularni njemački voditelj i producent Stefan Raab, a emitira se iz Kölna. “Free European Song Contest” tada je “zamijenio” Euroviziju koja je otkazana zbog pandemije koronavirusa. Iako će se ove godine Eurovizija održati, Raab zbog velike popularnosti nastavlja sa showom u kojem će se Jasmin predstaviti pjesmom ''Gold''.

Foto: Facebook
Program ovogodišnjeg “Free European Song Contesta”  vodit će Conchita Wurst i Steven Gätjen, a među predstavnicima 16 zemalja bit će Jasmin Wagner, koja predstavlja Hrvatsku.

Želim pobjedu za Hrvatsku, domovinu moje majke Marije. Ponosna sam što predstavljam prelijepu Hrvatsku – rekla je Jasmin  komentirajući sudjelovanje u showu.

Hrvatima u Njemačkoj poručila je kako se nada da će glasati za nju. Ranije je Jasmin progovorila i o svojim hrvatskim korijenima, a otkrila je da je upravo zbog bake i djeda u Hrvatskoj postala vegan. 

Foto: Instagram
– Oni žive na imanju u Hrvatskoj, gdje imaju piliće, koze i druge životinje. Budući da osjećam veliku ljubav prema životinjama, odlučila sam postati vegan. Nisam mogla podnijeti da životinje kolju zbog mene – rekla je Jasmin.
VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
13:20 13.05.2021.

Moram dodati da je prosle godine Vanessa Mai ( Mandekic ) predstavljala Hrvatsku u ovom showu. Inace najpopularnija slager pop pjevacica u Njemackoj.