Raskrinkan glazbenik

Otkriveno što Hauser doista radi na Maldivima! Sve je mirišalo na romantiku s novom djevojkom, ali...

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
05.03.2021.
u 10:42
Iako su mnogi na prvu pomislili da je Hauser otputovao na odmor s novom djevojkom sada je otkriveno što leži iza njegovog egzotičnog putovanja.
Pogledaj originalni članak

Violončelist Stjepan Hauser posljednjih dana obožavatelje na društvenim mrežama časti idiličnim kadrovima s bajkovitih Maldiva na kojima odmara uz svoje violončelo, ali i tajnovitu crnokosu 'sirenu'. Iako su mnogi na prvu pomislili da je Hauser otputovao na odmor s novom djevojkom sada je otkriveno što leži iza njegovog egzotičnog putovanja. Naime, na Instagram profilu vodeće turističke agencije Maldiva, Travel Trade Maldives, obznanjeno je kako je Hauser na Maldive otišao kako bi promovirao tu popularnu destinaciju.

"Visit Maldives poziva hrvatskog popularnog violončelista Stjepana Hausera na suradnju u snimanju videa koji će prikazati prirodne ljepote destinacije. Bit će gost resorta Fushifaru od 23. veljače do 3. ožujka te će objavljivati sadržaj na svojim društvenim mrežama gdje ga prati oko 2.4 milijuna ljudi", stoji u objavi na Instagram profilu turističke agencije.

Foto: instagram

Istaknuli su i kako im je cilj privući turiste s Balkana. "Glavni je cilj ovog puta promovirati Maldive kao sigurno odredište za turiste. Balkan je potencijalno tržište za Maldive, a suradnja s poznatim umjetnikom kojeg prati velik broj ljudi iz te regije pomoći će proboju Maldiva na to tržište te će ljude upoznati s prednostima naše destinacije", zaključili su.

Podsjetimo, Hauser je privukao pozornost izmjenjujući nježnosti s atraktivnom crnkom na Maldivima. Njegovi obožavatelji odmah su ga bombardirali pitanjima tko je ljepotica u njegovom društvu i htjeli su da im otkrije u kakvoj su vezi. Violončelist je objavio nekoliko Instagram storyja s Maldiva u kojima roneći traži svoju sirenu. - Pratite me, pokušajmo je pronaći... Znam da ću je pronaći, mora biti tu negdje - napisao je Hauser i u sljedećem videu objavio svoj susret sa misterioznom sirenom. Nakon toga podijelio je i dvije fotografije na kojima je u zagrljaju ove crnke, ali njezino lice nije pokazao javnosti.

Foto: instagram

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LI
lietuva
11:16 05.03.2021.

MIRISALO, ali MIRIŠEM.

Avatar drug Joža
drug Joža
11:12 05.03.2021.

Još ga i plaćaju za ovo, nevjerojatno