Čestitke

Otkriven i spol prinove koju čekaju Frano Lasić i njegova 30 godina mlađa supruga

Foto: PR
Foto: Tino Jurić/Pixsell
Foto: Tino Jurić/Pixsell
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
frano lasić
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Instagram
14.09.2020.
u 21:20
Brak sa 30 godina mlađom umjetnicom njegov je četvrti brak i dijete koje će im se roditi u studenom Milenino je prvo, a Franino četvrto dijete.
Pogledaj originalni članak

Nova naslovnica srpskog izdanja časopisa Gloria otkrila je spol prinove koju uskoro očekuju naš glumac Frano Lasić i njegova četvrta supruga beogradska umjetnica Milena Matić. Prema njihovom pisanju par će za dva mjeseca dobiti sina, a Milena je tek nedavno javno putem društvenih mreža objavila da čekaju bebu. Objavila je fotografiju na kojoj se vidi njezin trudnički trbuh te je napisala: - Navire inspiracija u trudničkim danima.

Foto: Instagram

-  Sretno sam oženjen Beograđankom, slikaricom Milenom Matić. Našao sam osobu koja mi odgovara u svakom smislu, koja je pametna, prelijepa i dobra, i to je ogromna sreća - izjavio je 66-godišnji glumac u jednom intervju koji je dao za Blic. Brak sa 30 godina mlađom umjetnicom njegov je četvrti brak i dijete koje će im se roditi u studenom Milenino je prvo, a Franino četvrto dijete.

Iza Frane su tri braka, a prvi brak sklopio je Majom Nikšić s kojom je dobio sina Janka i bivši supružnici su nakon razvoda ostali prijatelji. Drugi put se oženio s Ljiljanom iz Beograda i taj brak je bio jedan od najkraćih brakova na našoj estradi jer je potrajao tek tri tjedna. Treća supruga mu je bila Živa Stupnik s kojom je dobio dvoje djece; Luku i Linu.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar EU Srbin
EU Srbin
21:54 14.09.2020.

Stari zavodnik, slab na Srpkinje