Originalan

Đorđe i Olivera u braku su 36 godina, a njegova prosidba ima zanimljivu priču

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
olivera balašević
Foto: Davor Javorović/Pixsell
olivera balašević
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Đorđe Balašević
25.10.2017.
u 17:31
Kada je 1979. godine ugledao Oliveru glazbenik je znao da je to njegova ljubav života, a zaprosio ju je telefonski dok je bio u Puli
Pogledaj originalni članak

Đorđe i Olivera Balašević ovog svibnja proslavili su 36 godina bračne sreće, a malo je poznato kako su se upoznali o kako je Đorđe zaprosio Oliveru i tu priču donosi Avaz.ba.

Jedan susret 1979. godine bio je dovoljan, da ga Olivera promijeni i da se zaljubi.

- Na putu da postanem pokvaren dečko, sreo sam nju, i sve je preraslo u priču o bitangi i princezi, ali u malo izmijenjenim ulogama. Daleko od toga da je ona bila bitanga, ali bila je mala skitnica po studentskim sobama i domovima, sa ogromnom ambicijom. Prije Olje imao sam neke tragične, formalne veze, ali kada sam nju prvi put vidio, pomislio sam da se želim oženiti i imam svoju obitelj - ispričao je Balašević. 

Zaprosio ju je na jedinstven i samo njemu sličan način. To ljeto otišao je u Pulu, a za to vrijeme Olivera je bila kod svoje mame u Zrenjaninu i jednu večer nazvao ju je Đorđe, u pozadini su svirali tamburaši i on je imao samo jedno pitanje za nju.

- Patio sam za ovom lisicom jer je nisam mogao naći, a onda sam pronašao veslački klub i nazvao je. Ona se javila pa sam je pitao "Dobro, hoćeš li se ti udavati ili nećeš? - prisjetio se glazbenik. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

PU
Pukovnik
18:10 25.10.2017.

I opet svakodnevne “vesti” iz regije.

NN
nino_nr
21:51 11.11.2017.

Hahaha jel se racunaju i 3 godine sto je provela sa turcinom iz Novog Pazara...pa cijeli Novi Sad zna tko je Olja dr...

DU
Deleted user
18:17 25.10.2017.

Ne može večernji bez Srba iregiona. Pa preselite sjedište tvrtke u Beograd.